Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Johan pomppasi! Tätä silmämeikkiä ei suositella ujoille

Jos haluat loihtia silmämeikkiisi uutta ja erikoista särmää, kokeile värikästä triplarajausta. Silmät pomppaavat aivan uudella tavalla esiin.

Muotiviikoilla nähdyn Jeremy Scottin F/W 2016 -mallisto ei jättänyt tänäkään vuonna kylmäksi, vaan koko runway oli värien sekamelskaista juhlaa ja sekoitus 1950-luvun sekä kasarin ja ysärin vaikutteita, pin up -tyyliä ja popkulttuurin helmiä.

Erikoinen ja näyttävä muotimaailman meikkitrendi tuntuukin ottavan yhä enemmän jalansijaa myös kauneustrendeissä. Kyseessä on niin sanottu triplarajaus. Silmät pomppaavat huomattavasti paremmin esiin, kun luomivakoa mukaillen piirretään vahva pohjaviiva kehystämään silmän muotoa.

Jeremy Scottin malleilla nähtiin paksu turkoosi rajaus, joka kulki luomivakoa pitkin koko silmän leveydeltä. Lisänä toimi nestemäinen silmänrajaus ripsityveä pitkin. Ainoastaan yläripsiin oli lisätty mascaraa, eli pääpaino toimii silmien yläpuolella.

Voit myös harjoitella tätä erikoista meikkilookia pelkän luomivärin avulla!

Vinkit hennompaan silmämeikkiin, joka on nyt muotia:

Uusimmat: Kauneutta maailmalta

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme