Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Luonnonkaunis Amy Adams: Todellinen kauneus lähtee sisältä!

Näyttelijä Amy Adamsin mielestä luonnollinen kauneus on parasta.

Vuonna 2012 ensi-iltansa saaneen Clint Eastwoodin uuden Takaisin pelissä -elokuvan (eng. Trouble with the Curve) pian neljäkymmentä täyttävä tähti Amy Adams on sitä mieltä, että kauneus lähtee sisältä: siitä, että viihtyy omissa nahoissaan.

– Naisten kauneudelle on monta lähdettä. Mielestäni on tärkeää katsoa meikin taakse ja pohtia, millainen on nainen naamion takana. Luonnollinen nainen on kaikkein kauneimmillaan. Itsevarma ja itsensä hyväksyvä ihminen on kauniimpi kuin kukaan muu, Adams pohtii.

38-vuotias kahden lapsen äiti kuvailee omaa luonnollista tyyliään käytännölliseksi, mutta tyttömäiseksi. Pitkäkutrinen kaunotar ei halua yrittää liikaa pukeutumisessakaan.

– En halua näyttää siltä, että yrittäisin liikaa, mutta olla kuitenkin elegantti, naisellisellinen ja niin luonnollinen kuin vain mahdollista. Äitinä tämä on minulle tärkeää.

Uusimmat: Kauneutta maailmalta

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme