Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Suosituimmat huulipunavärit ympäri maailmaa – arvaatko suomalaisten yllättävän suosikin?

Lontoon Heathrow'n lentokentän läpi kulkee vuosittain miljoonia naisia ympäri maailmaa – ja monet myös täydentävät siellä meikkipussejaan. Heathrow'n tekemä katsaus paljastaakin, millaisia huulipunia naiset eri puolilta maailmaa suosivat.

Heathrow'n lentokenttä on julkaissut ensimmäistä kertaa raportin maailman suosituimmista huulipunaväreistä – ja se onkin kiinnostavaa luettavaa. Tiedoista selviää, että esimerkiksi New Yorkiin suuntaavat naiset valitsevat kirkasta punaista, kun taas Lontoossa puree selkeästi pehmeämpi look: karamellimaiset, lämpimät nudesävyt. Mikäli taas haluat hurmata pariisitarten tavoin, sipaise huulillesi viehkeää, utuisen vaaleaa ruusunpunaa.

Mikäli luulit suomalaisten kavahtavan kirkkaita värejä, arvaa uudestaan. Ainakin matkoillaan suomalaisnaiset nimittäin näkyvät ostelevat eniten tumman pinkin väristä punaa – ja saman värin viileitä, utuisia sävyjä suosivat myös tukholmalaiset.

Huulipunakartasta voi hakea inspiraatiota myös matkalle lähtiessä. Kartan mukaan esimerkiksi Milanon väri on kirkas fuksia, Bangkokin vaalea pinkki ja Barcelonan kermainen nude.

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana!

Uusimmat: Kauneutta maailmalta

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme