Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

8 salaisuutta: Näin teet silmistäsi näyttävämmän näköiset

Haluatko korostaa meikissä ennen kaikkea silmiäsi? Noudata näitä meikkivinkkejä.

Jos silmien korostaminen on sinun juttusi, katso vinkit miten teet silmistäsi meikin avulla näyttävän näköiset.

1. Panosta kulmakarvoihin!

Oikeissa mitoissa siistityt, kauniisti ehostetut kulmat tuovat tuovat myös silmäsi oikeuksiinsa. Katso vaikka!

2. Korosta kulmaluuta

Korostustuotteen avulla tuodaan valoa sekä kolmiulotteisuutta kasvoille. Sitä sipaistaan poskiluun korkeimpaan kohtaan, amorin kaareen, nenänvarteen sekä kulmaluulle. Huomaa, kuinka kuvan mallin poskipäät korostuvat. 

Voit kokeilla korostaa katsettasi esimerkiksi valokynällä. Lisää valokynää kulmien alapuolelle, erityisesti kulman taitekohtaan.

3. Onnistuneet silmänrajaukset korostavat silmänmuotoa

Jos et näe ohjekuvaa, voit katsoa sen täältä.

Eyeliner-meikin teko on monille suomalaisille haastava. Yllä meikkitaitelija Suvi Tiilikaisenkin suosima tekniikka: piirrä ensin ulkoneva häntä, ja lähde vasta sitten hahmottelemaan rajauksen paikka.

4. Smoky eyes – aina muodissa!

Smoky eyes -meikki on yksi suosituimmista meikkilookeista, eikä ihme. Se sopii niin päivä- kuin iltameikiksi, ja voit käyttää luomiväreinä mitä tahansa sävyjä. Sävyjä voi olla jopa kahdesta kahdeksaan!

5. Valkoinen kajalkynä suurentaa silmiä

Vedä valkoisella tai nuden sävyisellä kajalkynällä vaalea sisärajaus. Silmäsi näyttävät suuremmilta, ja huijaat samalla väsyneistä silmistä kirkkaammat. Voit myös halutessasi levittää yläluomelle vaaleaa luomiväriä.

6. Käytä ripsientaivutinta

Ripsientaivutin on ykköstuote silmämeikkiä tehdessä. Lähtökohtaisesti lähes kaikkien suomalaisten ripset sojottavat verhona alaspäin, joten ripsientaivuttimilla pystyt kohottamaan katsetta hetkessä. Taivuta ripset aina ennen kuin lisää mascaraa.

7. Pidennä ripsiä

Ripsivärin levittämiseen on olemassa oma tekniikkansa. Ammattilaisten suosima kikka on asettaa ripsiväriharja aivan ripsen tyveen ja edetä hitaasti kohti ripsen latvaa edestakaisella, sahaavalla siksak-liikkeellä. Pidä harja vaaka-asennossa. Ripsien kärkiin edettyäsi taivuta ripsien kärkiä ylöspäin harjaa nostamalla.

Pidentävä ripsiväri sopii erityisesti lyhyille ripsille. Pidentävä ripsiväri on hyvä valinta myös silloin, jos silmäsi näyttävät helposti raskailta. 

8. Kokeile nudea huulipunaa

Jos haluat kaiken huomion kiinnittyvän silmämeikkiisi, käytä nudea huulipunaa. Tämä sopii erityisesti tumman smoky eyes -meikin kanssa.

Katso myös vinkit kevätmeikin tekoon!

Lähde: Brightside

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme