Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Asiantuntija varoittaa suomalaisnaisia: Nämä ovat pahimmat kulmakarvavirheet

Kulmakarvat toimivat tunnetusti kasvojen kehyksenä, ja jokainen tietää miltä huonosti istuvat tai epäonnistuneesti nypityt kulmat saavat kokonaislookin näyttämään. Kauneuden asiantuntija Mariela Sarkima kertoo, mitä tapoja suomalaisnaisten kannattaa varoa kulmia laittaessaan.

Kulmakarvat vaikuttavat erittäin vahvasti siihen, miltä kokonaisvaikutelma näyttää: ne kehystävät ja tasapainottavat kasvoja sekä toimivat tärkeänä osana huoliteltua meikkiä.

Mikä on pahin virhe, mihin eritoten suomalaisnaiset sortuvat kulmakarvojen työstämisen kanssa?

– Niitä on kaksi, Mariela Sarkima virnistää.

– Ensimmäinen on se, että kulmakarvat piirretään: paino sanalla piirretään. Silloin kulmakarvoista tulee yksinkertaisesti luonnottoman näköiset, Sarkima kuvailee.

Asiantuntija selittää, että virhe johtuu useimmiten siitä, että suomalaisnaisilla ei ole omaa karvaa nimeksikään, jolloin herkästi kulmakynällä piirretään yhdellä suoralla kulmat ikään kuin näkyviin.

– Silloin kulmakarvasta tulee myös viivan näköinen.

Sarkima vinkkaa, että kulmakynän ohella tulisi käyttää esimerkiksi puuterimaista kulmaväriä täydentämään kolot ja pehmittämään kokonaislookia: näin kulmista tulee myös luonnollisen näköiset.

– Toinen yleinen virhe on se, ettemme huolla kulmakarvojamme. Se tapa on vielä vähän lapsenkengissä: vähän nypsäisemme itse sieltä täältä, Sarkima kuvailee.

– Ota tavaksesi huolattaa kulmakarvat vaikkapa aina kampaajakäynnin yhteydessä, ammattilainen vinkkaa.

Lisää kulmakarvavinkkejä:

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme