Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Asiantuntijan helppo vinkki: Näin teet bilemeikin, joka pysyy!

Juhlahumussa saattaa hiki virrata ja tunteet kuumentua, jolloin myös tarkoin tehty kasvomeikki saattaa karata omille teilleen. Helpolla vinkillä saat meikkisi pysymään paremmin!

Yksi tärkeimmistä juhlameikin kulmakivistä on hyvä pohjustus, jotta meikki varmasti pysyy koko päivän eheänä. Meikkituotteet tulisi lisätä aina puhtaalle, ihonhoitotuottein kosteutetulle iholle.

Kuitenkin kuumilla keleillä, ihmismassojen keskellä tai yökerhon lattialla huolellisesti tehty meikki saattaa alkaa hikoilla ja valua.

– Jos sekaiholle laittaa ensin seerumin, sitten täyteläisen päivävoiteen ja plus vielä meikin, ja menee sitten lämpöiseen tilaan, kuten esimerkiksi joukolla tanssimaan, meikki ei välttämättä pysykään toivotulla tavalla, kauneuden asiantuntija Tarja Gallacher kuvaa.

Syy tähän on juurikin liian täyteläinen päivävoide.

Asiantuntija suositteleekin erityisesti sekaihoisten valitsemaan juhlapäivänä meikin alle normaalia kevyeämmän ihonhoitotuotteen valuvaa meikkiä välttääkseen.

– Pelkällä seerumilla ei päivittäisessä käytössä pitkälle pötkitä, mutta tässä tapauksessa se pelkästään sopii oikein hyvin meikin alle! asiantuntija kuvaa.

– Muista, että iholla pitää olla aina jokin ihonhoitotuote alla, ennen kuin meikkiä lähtee tekemään. Yksi hyvä vaihtoehto on  pelkkä BB-voide, jossa päivävoide ja meikkivoide samassa, Gallacher vinkkaa.

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme