Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Ei aina mustaa! Valitse paras rajausväri silmiesi värin mukaan

Valitse silmänrajauskynän sävyksi se, mikä korostaa silmiesi väriä entisestään.

Aina silmänrajauksia ei tarvitse tehdä tutulla ja turvallisella mustalla. Tuo silmiisi säväystä kokeilemalla rohkeasti hieman erilaista rajausväriä. Sellaista, joka sointuu parhaiten omien silmiesi sävyyn.

Rajauskynän sijaan voit myös käyttää pehmeämpää luomiväriä.

Ruskeat silmät

Paras rajausväri: Tummansininen

Miksi?  Sähkönsininen on ollut tovin jo muotia catwalkeilla, mutta laivastonsininen rajaus sopii loistavasti käytettäväksi aamulla, päivällä ja illalla.  Sininen väri saa meikin näyttämään pehmeältä ja utuiselta lämpimän ruskean kanssa.

Vaaleanruskeat tai vihreänruskeat silmät

Paras rajausväri: Kultainen

Miksi? Kultainen metallihohto korostaa entisestään kellertäviä iiriksen sävyjä ja saa silmäsi näyttämään entistä kirkkaammilta.

Vihreät silmät

Paras rajausväri: Luumun tai purppuran sävy

Miksi? Violetin eri sävyt saavat vihreät silmät suorastaan ponnahtamaan esiin. Tumma luumu korostaa luonnollisen vihreitä sävyjä entisestään.

Siniset silmät

Paras rajausväri: Vihreä

Miksi? Viileä sininen pääsee oikeuksiinsa, kun rajaat silmäsi tummanvihreällä. Vihreä sävy on lisäksi juhlava, joten se sopii loistavasti iltarientoihin.

Harmaat silmät

Paras rajausväri: Ruskea

Miksi? Punertavan ruskea rajaus tekee hailakan harmaista silmistä pehmeät ja lämpimät, aivan kuten yhden pienen viinilasillisen jälkeen. Rajaus tuo myös sinisen sävyjä paremmin esiin.

Katso myös: Mikä on onnistuneen smoky eyes -meikin salaisuus?

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme