Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Haluatko täydelliset kulmakarvat? Älä tee näitä virheitä!

Kulmakarvojen meikkaus ei ole aina helppoa. Resepti täydellisiin kulmakarvoihin syntyy oikean sävyisistä meikkituotteista yhdistettynä huolelliseen ja säännölliseen nyppimiseen. Aloita karsimalla ainakin nämä yleiset virheet!

Vahaat kulmat väärään muotoon

Vahaaminen toimii loistavasti vartalon karvoilla, mutta kulmien vahauksessa on riskinä liian pyöreä muoto. Klassinen linnunsiipi-muoto luonnistuu helpommin nyppimällä.

Nypit kulmakarvat vain kerran viikossa

Säilyttääkseen kulmakarvojen muodon, tulisi hajakarvoja nyppiä joka päivä. Kun hajakarvat nypitään pois heti niiden ilmestyttyä, säilyy kulmien muoto paremmin. Muuten saatat havahtua viikon kuluttua rehottaviin kulmiin, jotka ovat menettäneet vaivalla saavutetun muodon.

Meikkaat kulmat liian tummiksi

Vain todella tummien hiusten kanssa toimii saman sävyiset kulmat. Ruskeahiuksisen kannattaa valita kulmiinsa sävy, joka vastaa hiusten vaaleimpia sävyvivahteita. Näin lopputulos ei ole ainakaan liian tumma. Vaaleahiuksisen kannattaa tehdä päinvastaisesti eli valita tummin hiuksista löytyvä sävy myös kulmiin.

Meikkaat kulmakarvat ensimmäisenä

Jos meikkaat kulmakarvat ensimmäisenä, saatat meikata ne liian voimakkaiksi. Kannattaa aloittaa meikkipohjasta ja siirtyä vasta sitten kulmiin. Näin saadaan myös hyvä luonnollinen pohja muulle meikille.

Käytät pelkkää kulmakynää

Monelta löytyy meikkipussista luottokulmakynä. Täydellisten kulmakarvojen luontiin tarvitaan kuitenkin kolme tuotetta: kulmakynällä muotoillaan, puuterisella kulmavärillä täytetään ja kulmageelillä viimeistellään koko päivän kestävä lopputulos.

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme