Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Helppo kasvojenkohotus – nerokas meikkikikka nuorentaa hetkessä

Peitevoiteella tai valokynällä voit loihtia nopean kasvojen kohotuksen ja kirkastaa katsettasi hetkessä – suunta vain pitää olla oikea.

Harmittaako väsynyt yleislook? Simppelillä meikkikikalla onnistunut loihtimaan pirteyttä katseeseesi ja häivyttämään tummat silmänaluset.

Levitä ensin meikkivoide normaaliin tapaan, sitten vasta peitevoide tai valokynä. Nestemäisellä peitevoiteella peitetään ihon pienet virheet ja sävyerot. Huomioi, ettei kuivaa peitepuikkoa suositella käytettäväksi ohuella silmänalusiholla. Suosi mieluummin nestemäistä peitevoidetta.

Valokynällä voit puolestaan häivyttää juonteita tai korostaa kasvojen keskeisiä kohtia.

Älä kuitenkaan levitä peitevoidetta tai valokynää suoraan silmänpussin alle sivuttaisin liikkein.

Kaikkein paras keino on levittää peitevoidetta niin, että se muodostaa päällään seisovan kolmion. Levitä voide posken alapuolelle asti. Muista myös levittää peitevoidetta ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Valokynävinkki:

Valokynällä saa myös nopean kasvojen kohotuksen lisäämällä sitä aivan kulmien yläpuolelle tai kulmaluulle, jolloin se nostaa katsetta välittömästi.

Tämä keino ei ainoastaan peitä tummia silmänalusia, vaan se luo illuusion nopeasta kasvojen kohotuksesta.

Kuvittele, että ikään kuin laittaisit taskulampun posken alle osoittamaan kohti silmää: valo heijastuu suoraan silmän alle, ja vetää huomion ylöspäin.

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme