Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Kiinnitä huomio silmiesi muotoon – millaiset silmänrajaukset sopivat juuri sinulle?

Silmänrajauksilla pystyt korostamaan katsettasi ja tuot silmiesi parhaat puolet esiin. Katso, millaiset rajaukset sopivat silmiesi muodolle.

Katso alta listaus, millaiset rajaukset tuovat silmäsi parhaiten esiin.

Pyöreät silmät

Onko minulla pyöreät silmät?

Pyöreät silmät ovat useimmiten isohkot ja leveät. Jos iiriksen ylä- tai alapuolelle jää valkoista, ovat silmäsi pyöreät.

Miten laitan silmänrajaukset?

Jos haluat saada silmäsi näyttämään pidemmiltä, tee ohut rajaus ripsirajaan silmän ulkonurkkaan saakka tai tee pitkät, siipimäiset rajaukset silmän ulkonurkan yli.

Voit myös kokeilla nestemäistä rajausväriä niin, että aloitat rajauksen teon iiriksen sisäreunan kohdilta ja jatkat viivaa silmänulkonurkkaan saakka.

Mantelin muotoiset silmät

Onko minulla mantelin muotoiset silmät?

Silmäsi näyttävät kirjaimellisesti mantelilta. Katsoessasi eteenpäin iris peittyy hieman ala- ja yläluomen alle.

Miten laitan silmänrajaukset?

Kokeile rohkeasti erilaisia rajaushäntiä korostaaksesi silmiesi erikoista muotoa. Siipimäiset rajaukset sopivat sinulle erittäin hyvin, joten nostata ylärajausta silmän ulkonurkassa. Myös sisärajaukset sopivat sinulle.

Jos silmäsi ovat pienet, tee ohuet rajaukset. Jos silmäsi ovat isot, käytä paksumpaa kynää jotta saat voimakkaan rajauksen: anna rajauksen kulkea melko leveänä koko silmän matkan, joka loppuu nopeasti kapenevaan siivekkeeseen pari millimetriä silmännurkan ulkopuolelle.

Pienet silmät

Onko minulla pienet silmät?

Vertaa silmiesi kokoa nenääsi ja suuhusi. Ovatko silmäsi verrattain hieman pienemmät? Siinä tapauksessa silmäsi ovat pienempää kokoa. Saatat myös huomata, että ripsien kärkien ja kulmaluun välinen etäisyys on suhteellisen pieni.

Miten laitan silmänrajaukset?

Kissamaiset rajaukset tasapainottavat lähellä toisiaan olevia silmiä.

Älä laita tummaa alarajausta, jos et haluat että silmäsi näyttävät entuudestaan pienemmiltä. Sen sijaan tee ohut ylärajaus sekä lisää hieman rajausta alareunan ulkonurkkaan kehystääksesi silmät kauniisti. Saadaksesi erottuvuutta, lisää rajauskynää pieniä määriä ripsien tyvien juureen. Tuo luomille valoa levittämällä koko luomelle vaaleaa luomiväriä.

Isot silmät

Onko minulla isot silmät?

Silmäsi ovat isot, jos ne ovat suhteessa isommat kuin muut kasvojesi piirteet.

Miten laitan silmänrajaukset?

Olet onnekas! Nimittäin isoille silmille voit tehdä monipuolisimmin erilaisia silmänrajauksia. Voit laittaa sekä ylä- että alarajaukset ilman pelkoa siitä, että silmäsi näyttäisivät hirmuisen pieniltä. Voit laittaa sisärajaukset tai jopa alarajaukset, mutta vältä koko silmän kiertäviä ulkorajauksia, jotka saattavat korostaa ”hämmästynyttä” ilmettä.

Kokeile rohkeasti myös erilaisia rajaushäntiä, kuten vaikkapa kunnon kissarajauksia. Smoky eyes -meikki on sinun juttusi.

Lähekkäin olevat silmät

Ovatko silmäsi lähekkäin toisiaan?

Katso itseäsi peilistä: mahtuisiko silmiesi väliin vielä yksi silmä? Jos ei, sinulla on lähekkäin olevat silmät.

Miten laitan silmänrajaukset?
Keskity eritoten silmän ulkonurkkaan. Käytä pehmeää rajauskynää: tee ensin ohut rajaus silmän sisänurkkaan ja paksunna sitä huomattavasti loppua kohden niin, että rajaus on hieman pidempi kuin ripsirajasi. Smoky eyes -meikki ei ole paras vaihtoehto: painota aina silmämeikkissä silmän ulkonurkkaan.

Jos teet rajausta sisänurkkaan, älä vedä yhtenäistä viivaa aivan sisänurkkaan (kyynelkanavaan) saakka: muutoin silmien lähekkäisyys vain korostuu.

Kaukana toisistaan olevat silmät

Ovatko silmäni kauempana toisistaan?

Jos silmiesi väliin mahtuisi enemmän kuin yksi silmä lisää, ovat silmäsi kaukana toisistaan.

Miten laitan silmänrajaukset?

Keskity eritoten silmien sisänurkkaan, jotta saisit niiden näyttävän olevan lähempänä toisiaan. Aloita sisänurkasta ja vedä rajaus ohentaen luomen keskelle ja anna sen loppua ennen ulkonurkkaa.

Jos sinulla on pienet silmät, lisää sisärajausta, mutta älä kuitenkaan koko silmän pituudelta. Voit loihtia kissamaiset rajaukset luomiväriä hyödyntäen silmän sisänurkkaan, kuin kleopatra konsanaan.

Syvällä olevat silmät

Ovatko silmäni syvällä?

Silmäsi ovat syvällä kallossa. Kun avaat silmäsi, ripset ja kulmaluu loittonevat toisistaan. Voimakas kulmaluu jättää silmät syvälle.

Miten laitan silmänrajaukset?

Vältä levittämässä paksua tai utuista ylärajausta, tai muutoin silmäsi saattavat näyttää entistäkin uponneimmilta. Tee sen sijaan niin ohut rajaus kuin mahdollista ainoastaan puolesta välistä silmää. Lisää ohut rajaus myös alaripsirajaan, mutta vältä tummia, voimakkaita alaluomen rajauksia.

Ulkonevat silmät

Onko minulla ulkonevat silmät?

Ulkonevat silmät pullottavat hieman ulospäin, jolloin silmäluomet näkyvät oikein kunnolla.

Miten laitan silmänrajaukset?

Voit loihtia illuusion pienemmistä silmistä käyttämällä paksua ylärajausta nurkasta nurkkaan. Voit kokeilla myös erilaisia alarajauksia rohkeasti.

Raskaat luomet

Onko minulla raskaat luomet?

Liikkuva luomi ei näy lainkaan, kun olet rentona tai avaat silmäsi kunnolla.

Miten laitan silmänrajaukset?

Koska raskaat luomet saavat silmäsi näyttämään pienemmiltä, yritä saada silmäsi näyttämään suuremmilta rajauksen avulla. Lisää rajausta ripsien tyveen ja tee paksumpi rajaus silmän ulkonurkkaan.

Katso vinkit smoky eye -meikin tekoon:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lähde: Beautyheaven.com.au

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme