Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Kiireisen meikkaajan niksi: Näin loihdit upean efektin parissa sekunnissa

Kiireisen meikkaajan kannattaa tarttua rohkeasti mustaan meikkikynään ja loihtia tummat sisärajaukset: asiantuntijan mukaan se korostaa silmiä parissa sekunnissa!

Kauneuden asiantuntija Tarja Gallacher vinkkaa, että mustalla meikkikynällä saa loihdittua vaivaisessa parissa sekunnissa  upean efektin silmiisi: sisärajaus tuo hetkessä särmää katseeseen.

– Jos lähdet esimerkiksi töistä kiireellä, hanki meikkipussiisi tai käsilaukkuusi musta kajal-kynä: sillä saa loihdittua maailman nopeimman efektin silmiin, Gallacher kertoo.

Vinkki:

Muista että kulmakynä ja kajal- eli meikkikynä ovat eri asia: kulmakynä ei kannata käyttää meikkikynänä, sillä se on kovempi, eikä siitä irtoa samalla lailla väriä. Meikkikynä liukuu pehmeämin ja tarttuu myös erinomaisesti ihoon. Kulmakynällä muotoillaan nimensä mukaisesti kulmakarvat.

Gallacherin mukaan ero on suorastaan huikea.

– Musta sisäkajaali tuo silmän kauniisti esiin: se korostaa kauniisti myös tummaa iiriksen reunaa.

Älä siis suotta pelkää, että musta kajal-rajaus saisi silmäsi näyttämään pieniltä: se tuo meikkiin ja katseeseen enemminkin intensiivisyyttä.

Asiantuntija muistuttaa, että meikkikynää tulee ja kannattaa lisätä päivän aikana, sillä sisärajaus hälvenee etenkin jos silmä on kostea.

– Mutta meikkikynän lisääminen illan mittaan on pieni vaiva, jos haluaa olla illan kuningatar, Gallacher hymyilee.

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme