Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Meitä on huijattu! Miehet eivät pidäkään meikittömistä naisista

Eipä ole ensimmäinen kerta, kun tästä väitellään: pitävätkö miehet enemmän naisista, jotka eivät käytä meikkiä – vaiko sittenkin meikatuista kasvoista?

“Miehet pitävät eniten naisista, jotka eivät käytä meikkiä” on yleinen väite. Esimerkiksi @GoogleFacts on esitellyt Twitterissä kuvan, jolla on pyritty todistamaan, että miesten silmää viehättää nainen, joilla on vähemmän meikkiä. Esimerkkikuvassa on huippumalli ja tunnettu mainoskasvo Miranda Kerr.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.


Tämän kuvan monet naiset kuitenkin tyrmäsivät: eivät ainoastaan siksi, että kyseessä on kuin onkin Miranda Kerr, vaan siksi, että ensinnäkin väite on hämmentävä – miksi ihmeessä naiset eivät saisi ehostautua niin itse halutessaan, vaan heidän ikään kuin tulisi miellyttää miesten silmää?

Toinen syy on se, että kuvat, joita kaupitellaan sanoin ”meikitön” tai ”luonnonkaunis” eivät todellisuudessa ole sellaisia.

Monissa kuvissa nämä ”meikittömät” kasvot on myös ehostettu, mutta vain huomaamattomasti. Esimerkiksi Miranda Kerrin kuvassa hänellä on huulikiiltoa, kulmat ovat muotoiltu ja niin edelleen.

Twitter-käyttäjä Mitten d'Amour päätti tehdä testin aiheesta. Hän lisäsi itsestään kuvan täysin meikittä ja toisen, jossa hänellä oli hieman meikkiä. Hän pyysi miehiä äänestämään, kumpi look sopii hänelle paremmin. Kuva B sai 81 prosenttia äänistä.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Toisin sanoen luonnollinen ja huolellisesti tehty meikki taitaa olla se, joka useimpia meistä puhuttelee – eikä niinkään täydellinen meikittömyys.

Tässä hauska esimerkki siitä, mitä eroa on vahvalla ja luonnollisella meikillä:

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Meikkiä: "Miksi käytät niin paljon meikkiä?"

Luonnollinen meikki: "Oi, näytät niin kauniilta ilman meikkiä!"

Ilman meikkiä: "Näytät väsyneeltä, oletko kipeä?"

Näitä me pidämme meikkinä:

 – Värikäs huulipuna
– Värikäs luomiväri
– Eri muotoiset silmänrajaukset
– Poskipuna
– Meikkivoide
– Ripsiväri


Näitä ei tunnisteta meikiksi:

– Ohut kerros meikkivoidetta
– Peitevoide
– Vaalea poskipuna
– Luonnollisen sävyinen huulipuna
– Luonnollisen sävyinen luomiväri
– Ruskea silmänrajaus
– Ohut kerros ripsiväriä

Meikkivinkki: Näin loihdit itsellesi kauniit ja luonnollisen näköiset kulmat

Lähde: Theguardian.com, Quora.com

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme