Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Minkä väriset hiukset sinulla on? Näin valitset oikean sävyisen kulmakynän

Siistit, kauniisti muotoillut kulmakarvat antavat kasvoille hetkessä kauniit raamit, ryhtiä sekä eläväisyyttä. Ryhdikkäiden kulmien saavuttamiseksi kannattaakin panostaa hyvään kulmakynään – mutta minkä väriseen? Lue vinkit, mikä väri sointuu sinulle parhaiten ja miten vältät virheet.

Siistit ja huolitellut kulmat ovat tunnetusti kasvojen kehykset. Etenkin aikuisten naisten kannattaa panostaa kauniisti muotoiltuihin kulmiin, koska ne kohottavat ilmettä hetkessä ja piristävät katsetta.

Hiusten sävyllä on väliä

Hiusten sävy – oma tai värjätty – vaikuttaa olennaisesti kulmavärin valintaan. Liian vaaleat kulmat näyttävät usein erityisen epäluonnollisilta, mutta taas liian tummat kulmat tekevät ilmeestä hetkessä synkän ja terävän.

Kannattaakin suosi kulmakynää, joka lähentelee omien kulmakarvojen omaa sävyä.

Kulmakarvojen värin tulisi olla lähellä hiusten luonnollista sävyä, jotta vaikutelma olisi tasapainoinen ja luonnollinen. Mutta jos hiuksesi ovat voimakkaasti värjätyt, kulmakarvojen tulisi olla samassa sävymaailmassa niiden kanssa.

Jos sinulla on puolestaan voimakas, näyttävä ja tumma tyvikasvu, valitse mieluummin tyvikasvuun sointuva kulmakynä.

Meikkivinkki!

Meikkiä laittaessa on hyvä pistää itselleen korvan taakse, että mitä tummempi meikki, sitä vahvempi väri kulmissa saa olla.

On myös tärkeää muistaa, että kulmakynällä on tarkoitus ainoastaan korostaa kulmia, ei piirtää niitä piiruntarkalleen uudelleen.

Vaaleahiuksisten naisten kannattaa valita vaalea, harmaanruskea tai hiekanharmaa kulmakynä. Jos kulmakarvasi ovat erityisen vaaleat ja haluat korostaa kulmiasi, valitse kaksi astetta tummempi kulmakynä kuin hiustesi väri.On myös olemassa täysin väritöntä muotoilugeeliä kulmille, joka sopii vaaleista vaaleimmille kulmakarvoille, jos kulmia ei haluta korostaa.

Tummille ja bruneteille hiuksille puolestaan sopii paremmin harmaanmusta kulmakynä. Mutta jos haluat pehmentää kasvojasi, valitse sävyltään kaksi sävyä vaaleampi kynä kuin hiustesi väri.

Tämän värinen kulmaväri tai -kynä sopii sinulle hiustenvärisi mukaan:


Tuhkanvaaleat hiukset: Hiekanharmaa kulmakynä

Lämpimän vaaleat hiukset: Pehmeä hiekanruskea kulmakynä

Vaaleanruskeat hiukset: Hiekanruskea kulmakynä

Keskiruskeat hiukset: Harmaanruskea kulmakynä

Kupariset hiukset: Kuparinruskea kulmakynä

Kylmän punaiset hiukset: Kylmä tummanruskea kulmakynä

Punaruskeat hiukset: Lämmin tummanruskea kulmakynä

Tummanruskeat hiukset: Tummanruskea kulmakynä

Mustat hiukset: Musta tai harmaanmusta kulmakynä


Lähteet: Lumene, Makeup Bible (Mariela Sarkima, 2011), Instyle.com

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme