Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Mitä sävyä suosit? Huulipunasi paljastaa sinusta enemmän kuin arvaatkaan

Huulimeikkisi sävy kertoo luonteestasi yllättävän paljon.

Huulimeikissäsi suosimat sävyt viestivät ihmisestä paljon. Kalifornialainen tutkimus selvitti vuonna 2010, että tietynlaiset ihmiset pitävät tietystä väristä enemmän kuin toiset. Kyse on osittain biologisesta sopeutumisesta – osittain tunteista, joita värit meissä herättävät.

Värit herättävät voimakkaita mielikuvia: täten ihmiset yleensä pitävät niistä väreistä, joiden herättämistä mielikuvista pitävät myös eniten. Esimerkiksi sininen väri voi assosioitua taivaaksi tai vedeksi. Sen sijaan esimerkiksi ruskea väri voi herättää mielikuvia pilaantuneesta ruoasta tai ulosteista.

Mikä näistä on suosikkisävysi?

Klassinen punainen tai marjansävyt

Olet itsevarma ja vakuuttava persoona, jolla on myös paha puolensa. Et pelkää olla huomion keskipisteenä. Tyylisi on yksilöllinen.

Korallinpunainen tai oranssin sävyt

Olet elämänasenteeltasi optimisti. Nautit uusien asioiden kokeilemisesta, mikä voi toisinaan johtaa siihen, ettet sitoudu helposti yhteen asiaan kerrallaan.

Pinkit ja violetit sävyt

Olet luonteeltasi empaattinen ja kunnianhimoinen. Pelaat mieluummin varman päälle varsinkin isojen päätösten kohdalla. Paheesi on törsätä muutama ylimääräinen nolla merkkilaukkuihin.

Tummat, ruskeaan taittavat sävyt

Olet luotettava ja hillitty käytökseltäsi. Haikailet menneitä aikoja – olethan luonteeltasi myös romantikko. Sinulla on kuitenkin vahva puolesi, jota et pelkää käyttää.

Luonnolliset nudesävyt

Toiset ihmiset saattavat tulkita sinut ujoksi, mikä johtuu siitä, etteivät he vielä tunne sinua hyvin. Olet kuitenkin luonteva tyyppi, joka arvostaa rauhaa. Olet aina ystävällinen kaikille. Ihmiset kääntyvät puoleesi, kun kaipaavat neuvoja.

 

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme