Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Muistisääntö: Näin vuodenajat vaikuttavat juhlameikkiin

Erilaisia juhlia häistä illanistujaisiin on tiedossa pitkin vuotta. Juhlameikin teossa kannattaakin pistää vuodenaika merkille.

Juhlameikin teossa saa käyttää rohkeasti mielikuvitusta. Kuitenkin eräs muistisääntö juhlameikin teossa lienee paikallaan.

– Talvella tai iltajuhlissa valot voivat olla todella hämärät, jolloin todella dramaattisetkin silmämeikit vaalenee ja pehmenee, meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen kuvailee ja kannustaa panostamaan juhlia varten näyttävään silmämeikkiin. Silmämeikissä voi myös leikitellä väreillä.

– Mutta kesällä esimerkiksi päiväjuhlissa valo on armoton, joten silloin ehdottomasti kannattaa laittaa vähän vähemmän meikkiä, meikkitaiteilija muistuttaa.

Juhlameikissä huulet voi meikata vahvasti, mutta pelkkä huulikiiltokin riittää – tärkeintä on kuitenkin, etteivät huulet jää kokonaan meikkaamatta, sillä muutoin lopputulos ei ole eheä ja tarpeeksi juhlava.

Tiilikainen kannustaa kokeilemaan rohkeasti punaista huulipunaa – se tuo lookiin heti juhlavuutta.

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme