Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Näin teet meikkipohjan, joka kestää varmasti – katso ohjeet

Meikkitaiteilija Karim Sattar esittelee tekniikan, jonka avulla loihdit kestävän meikkipohjan ja piilotat samalla tummat silmänaluset.

Dr. Hauschkan kansainvälinen meikkitaiteilija Karim Sattar vinkkaa, että meikki kestää pitempään, kun levität kasvoillesi hieman puuteria ennen meikkivoiteen levittämistä.

Puuteri-meikkivoide-puuteri -tekniikan avulla teet paksumman ja kestävämmän meikin, joka myös varmasti peittää.

Voit levittää kasvoillesi ensin hieman puuteria ja vasta sitten meikkivoidetta, mutta vain, jos et käytä silikonipohjaisia tuotteita: muutoin meikki voi alkaa valua.

Näin teet kestävän meikkipohjan:

1. Tasaisen ihonsävyn luomiseksi töpöttele isolle puuterisiveltimelle ripaus irtopuuteria ja levitä sitä kasvoille. Aloita puuterin levittäminen pyörivin liikkein aina otsalta ohimoille, poskille ja leukaan asti ulospäinsuuntautuvin liikkein.

2. Ota toinen pienempi sivellin, johon lisäät hieman meikkivoidetta. Aloita kulmakarvojen välistä ja lähde levittämään meikkivoidetta jälleen kasvoja alaspäin, alaspäin suuntautuvin pienin ja pehmein vedoin. Kiinnitä huomiota kohtiin, jotka kaipaavat enemmän peittävyyttä, kuten nenänpieliin.

3. Tummien silmänalusten peittämiseksi taputtele puuteria silmien alle, silmänympärysiholle. Lisää myöhemmin meikki- tai peitevoidetta, ja kiinnitä lopuksi vielä puuterilla hellästi painaen ja rullaten.


Lisävinkki: Näin levität peitevoidetta silmänympärysiholle


Peitevoidetta laitetaan joko tipoittain silmänympärysihon sisänurkkaan ja levitetään siveltimen avulla edestakaisin vedoin niin kauan, että meikki näyttää luonnolliselta.

Toisena vaihtoehtona on lisätä peitevoidetta meikkisiveltimellä ja levittää sitä sisänurkasta alkaen ensin hellästi painaen, sitten rullaten. Anna tuotteen olla hetken ja sitten vasta pehmennä meikkisienellä tai sormella.

Katso myös Karim Sattarin pikavinkit:

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme