Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Näitä meikkimokia miehet kavahtavat

Jokainen meistä sortunee joskus tahattomiin tai tahallisiin ylilyönteihin kauneudenhoidossa. Miehet kokevatkin osan näistä meikkimokista erittäin luontaantyöntävinä.

Meikillä voi viestittää paljon: omasta tyylistä, jopa arvoista. Jos meikkiä on kerrassaan liiakseen tai sitä on levitetty epähuomiossa suttuisesti, antaa se myös samaa henkivän kuvan. Liian tumma tai räväkkä meikki puolestaan saattaa pelottaa arempaa.

Vaikuttaakin siltä, että luonnollinen look meikissä puhuttelee myös miehiä: unohda siis tahmeat huulikiillot ja meikkipaletin tuhannentulimmainen ja tunteja kestävä käyttö välttääksesi meikkimokat.

Tällaisen meikin mies kokee luotaantyöntävänä

Jättimäiset räpsyripset näyttävät hämähäkeiltä

Vaikka ripsienpidennykset ovatkin muotia, jättimäiset ja epäluonnolliset räpsyripset eivät ole miestenkään mielestä kovinkaan kauniit. Ne saattavat herättää jopa hämmennystä; mitä ihmettä ripsille on oikein tapahtunut? Ei ole myöskään tuulesta temmattu sanonta "hämähäkkiripsistä": liian isot räpsyripset voidaan koe luotaantyöntävinä, sillä ne muistuttavat alitajuisesti ötökän raajoista.

Myös mascaran käytössä tulee varoa: sotkuinen, muhkurainen ja silminnähden kerrostettu ripsiväri tekee lookista herkästi halvan. Muista vaihtaa mascara säännöllisesti, sillä kuivahtanut ripsiväri saattaa tehdä ripsistä juurikin sottaiset ja ripsiväri alkaa varista.


Epäluonnollinen meikkipohja ei vakuuta

Jokainen nainen tietää miten tärkeää on loihtia kestävä pohjustus. Mutta jos päivittäiseen meikkirutiiniisi kuuluu meikkivoide, sävyttävä päivävoide, peitevoide, vähän CC-voidetta, kenties vielä puuteria, voi lopputulos olla kaikkea muuta kuin kestävä tai luonnollinen. Valitse mieluummin kevyempi meikkituote, joka sopii omalle ihotyypillesi ja huolehdi siitä, että sävy on sopiva. Näin vältyt yleisimmältä ja kliseeksi nostetulta meikkimokalta, joka varmasti huomataan: vääränväriseltä meikkivoiteelta.

Liiallinen kasvomeikkien käyttö saattaa myös tukkia ihohuokoset ja aiheuttaa ihoärsytyksiä varsinkin silloin, jos meikkiä ei pese joka ilta huolellisesti pois.


Tahmea huulikiilto — ei kiitos!

On olemassa kosteuttavia, kimaltelevia huulikiiltoja, ja sitten niitä huulikiiltoja, jotka ovat niin tahmeita että niihin tarttuu pölyhiukkaset, hiukset ja kaikki, mitä tuulen mukana tulee. Huulikiilto ei olekaan paras vaihtoehto suukkosuille, joten kokeile mieluummin sävyttävää huulivoidetta tai pysyvää huulipunaa.


Liian karkea silmämeikki on hyökkäävä

Smoky eyes -silmämeikki lukeutuu myös suomalaisten suosituimmaksi juhlameikiksi. Kuitenkin liian karkeat häivytykset ja tummat värit saattavat tehdä lopputuloksesta hyvinkin sottaisen, jolloin kokonaislook kärsii. Tyylikkään ja onnistuneen smoky eyes -meikin salaisuus piileekin tasaisessa häivytyksessä, jolloin lopputulos on viettelevä, ei hyökkäävä.


Rohkea huulipuna saattaa pelottaa

Tummat, kirkkaat huulipunat ovat trendikkäitä, mutta kokemattomammalle meikkaajalle ne ovat hyvinkin haastavia: huulten rajaus takaa sen, ettei huulipuna lähde karkuteille ennen aikojaan. Rohkeat sävyt saattavat myös pelottaa herkempää, sillä huulipuna voi viestiä alitajuisesti ihmisen luonteesta. Toiset taas pelkäävät, että kirkkaanpunainen huulipuna tarttuu ja sotkee.

Varo myös näitä kauneusmokia!


Liikaa hajuvettä
Helposti tulee suihkittua hajuvettä mielin määrin, varsinkin jos toiveena on, että tuoksu kestäisi läpi illan. Kuitenkin liiallinen hajuvesi on erittäin luotaantyöntävää, niin kanssamatkustajien kuin vastakkaisen sukupuolenkin mielestä. Muista, että hyvä nyrkkisääntö on, että kolme suihkaisua Eau de Parfumia on tarpeeksi, kevyempää Eau de Toilettea neljä.

Kuiva iho
Etenkin talvisaikaan iho kuivuu ja tuntuu karhealta, kutisevalta. Onkin tärkeää muistaa rasvata vartaloaan säännöllisesti, heti suihkusta tultua: nappaa vartalovoide vaikkapa yöpöydälle, ja rasvaa talven kuivattama iho kuntoon.

Karheat, luonnottomat hiukset
Oletko hiuslakan väärinkäyttäjä? Erilaisten hiustuotteiden liikakäyttäminen takaa sen, että hiuksista tulee luonnottoman tuntuiset ja näköiset.

Itseruskettavaa potenssiin porkkana
Kauniisti ruskettunut iho viestittää alitajuisestikin hyvinvoinnista, mutta jos tartut itseruskettavaan ja sävy onkin enemminkin porkkana kuin tasainen ruskea, liikkuu lopputulos jo huvittavuuden rajoilla.

Osittainen lähde: Allure.com

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme