Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Tämän kyntesi paljastavat luonteestasi – osuuko kuvaus oikeaan?

Voiko kynsien muoto paljastaa jotain persoonastasi? Kyllä, jos on uskominen tähän leikkimieliseen luonnekuvaukseen. Katso, osuiko kuvaus oikeaan.

Minkä muotoiset kyntesi ovat tällä hetkellä? Tai millaista kynnenmuotoa oikein suosit? Katso leikkimielinen luonnekuvaus siitä, mitä kyntesi paljastavatkaan persoonastasi.

Minkä muotoiset kynnet sinulla on?

kynnet (2)

Neliön muotoiset kynnet

Ulkopuolisten silmissä saatat vaikuttaa ensi silmäyksellä vakavalta tai tuimalta – sinulle, jos kenelle, ei uskalleta tulla aukomaan päätä! Mutta läheisimmät ystäväsi ja perheesi tietävät, että olet leikkisä ja rakastettava persoona, joka on myös hauskaa seuraa. Rakastat viettää aikaa ystäviesi kanssa ja näet heitä säännöllisesti.

Et pelkää ottaa riskejä elämässä ja töissä olet omiasi luotettavan johtajan roolissa – jota saatetaan tosin myös vähän pelätä.

Pyöreän neliön muotoiset kynnet

Romantikko! Sinulla on suuren suuri ja erityisen vilkas mielikuvitus. Näet arvatenkin paljon eläväisiä, todentuntuisia unia? Olet luova persoona, ja se näkyy niin arjessa, töissä kuin vapaa-ajallakin. Sinä olet se, joka keksii tehdä lapsille terveellisen aterian loihtimalla porkkanoilla ja kurkuilla lautaselle nauravat kasvot tai järjestät ystävällesi riemukkaat syntymäpäiväjuhlat. Ihmiset pitävät seurastasi, koska olet rento ja mutkaton.

Olet hyvin tarkkanäköinen ja huomaat ympärilläsi asioita, jotka jäävät usein muilta näkemättä. Joskus tämä informaatiotulva voi kuitenkin tuntua hyvinkin häkellyttävältä.

Pyöreät tai ovaalin muotoiset kynnet

Kuinka kauan oletkaan tuntenut vanhimman ystäväsi? Vastaus lienee vuosia ja vuosia, sillä ystävät ovat sinulle kaikki kaikessa ja pidät heidät lähelläsi. Vaikka sinulla on huomattava määrä tuttavia ja ystäviä, se ei kuitenkaan tarkoita että olisit vietävissä tai seuraisit laumaa. Teet asiat mieluiten omalla tavallasi, ajan kanssa.

Et yleensä näytä tunteitasi julkisesti, vaan olet viileä ja rauhallinen, ja tästä syystä olet useimmiten se, joka sovittelee konflikteja. Töissä olet luotettava työtoveri ja osa tiimiä, logiikkasi pelaa ja olet erityisen järkiperäinen.

Mantelin muotoiset kynnet

Kun tilanne kärjistyy, sinä olet se, jonka toivoisi olevan silloin läsnä. Olet erittäin vahva ihminen sekä erittäin lojaali ja uskollinen ystävä. Ystäväsi arvostavat rehellisyyttäsi, mutta myös kykyäsi olla samaan aikaan kiltti ja ystävällinen.

Työelämässä sinulle sopisi parhaiten ammatti, jossa huolehdit muista ihmisistä tai joka ainakin sisältää paljon kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa. Saat muut tuntemaan olonsa hyväksi seurassasi.

Terävät tai stilettikynnet

Kyntesi ovat kuin mielesi – olet nimittäin varsin terävä tyyppi! Olet älykäs ja erittäin luova. Sinulla on suuria ideoita ja visioita, joita haluat lähteä toteuttamaan pikimmiten, joskus hieman suuna päänä. Olet hyvin innovatiivinen persoona, etkä jää koskaan seisomaan tumput suorina tai heittäydy avuttomaksi. Sinulla on myös taipumusta olla oikea nikkari: jos jokin menee rikki, yrität korjata sen ensin.

Levenevät, katkaistut tai “huulipuna”-kynnet

Olet hyvin rehellinen ja saatat joskus puhua hieman ohi suusi, sillä et pelkää tuoda omia mielipiteitäsi esille. Joskus suorasukaisuutesi saattaa aiheuttaa väärinkäsityksiä muissa kanssaihmisissä, mutta se herättää heissä myös arvostusta sinua kohtaan.

Mutta neuvosi, mielipiteesi ja rehellinen palautteesi ovat kullanarvoisia niille, jotka kuuntelevat sinua. Joskus voit olla lyhytpinnainen ja sinut tunnetaan tulisesta luonteestasi. Ihmiset, jotka arvostavat pitelemättömyyttäsi ja pysyvät tahdissasi, viihtyvät seurassasi mainiosti.

Kulmikkaat tai nuolenpään muotoiset kynnet

Olet erittäin kunnianhimoinen ihminen sekä ahkera työntekijä. Oli kyse sitten liikuntasuorituksesta, työtehtävästä tai perheasioista, sinä olet se, joka järjestää kaiken kuntoon, etkä luovuta ennen kuin olet saavuttanut päämääräsi.

Olet oikea multitalentti ja pystyt tekemään monta asiaa yhtä aikaa. Kunnianhimosi sekä positiivinen asenteesi inspiroivat myös monia muita, jopa huomaamatta. Joten ole oma itsesi – se tuottaa tuloksia!

Tällaiset kynnet ovat nyt in:

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme