Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Täydellisten naisten kauneussalaisuudet – näin näytät aina huolitellulta!

Näiden kauneussalaisuuksien avulla sinäkin olet aina huoliteltu. 

Tiedätkö naistyypin, jonka kohtaat yleensä silloin, kun sataa räntää ja itse olet märkä ja nuhjuinen? Täydellinen nainen lipuu vastaasi huoliteltuna, täydellisesti ehostettuna, mutta silti näyttäen siltä, kuin hän ei olisi laittanut tikkua ristiin ulkonäkönsä vuoksi. 

Paljastamme salaisuuden: hän ei ole sellainen luonnostaan, hän vain taitaa paremmin kauneusrutiininsa kuin muut naiset. 

Nämä kauneussalaisuudet pitävät olemuksesi aina tip ja top -kunnossa:

Pidä huolta vaatteistasi

Silitä paidat, ompele irronneet napit ja näytä vaatteillesi tarraharjaa säännöllisesti. Vaatteet näyttävät huolitelluilta, jos niille antaa aikaa ja pitää niistä huolta. Yksinkertaista, mutta unohtuu helposti.

Pidä kerran viikossa vaatteillesi huoltopäivä, näin sinulla on aina kaapissasi puhdasta ja huoliteltua päällepantavaa.

Käytä korkeaa suojakerrointa käsissä, kaulalla ja kasvoilla

Täydelliset naiset eivät näytä ikääntyvän, mikä johtuu siitä että he suojaavat ihonsa auringolta tehokkaasti. He myös hoitavat ihoaan säännöllisesti ammattilaisen ohjeiden mukaan.

Huolehdi riittävästä unesta

Uni on yksi tärkeimmistä kauneusrutiineistasi, sillä meikillä ei voi peittää väsynyttä olemusta. Silkkinen tyynyliina pitää huolta ihostasi myös yöllä, sen avulla vältyt katkenneilta hiuksilta ja tyynyn painaumilta.

Aloita päiväsi vihersmoothiella

Lehtivihreä eli klorofylli kaunistaa tehokkaasti: se saa ihosi hehkumaan ja olemuksesi säteilemään. Aloita päiväsi nauttimalla runsas vihersmoothie, huomaat eron jo viikossa. 

Kosteuta vartalosi iho

Myös vartalon ihosta on huolehdittava! Valitse klassinen, ylellinen tuoksu kosteusvoiteeseen, kuten sitruuna tai laventeli.

Valkaise hampaasi

Hampaiden valkaiseminen kaunistaa tehokkaasti ja raikastaa olemusta, kun kahvin ja viinin värjäymät eivät tummenna hammasrivistöäsi.

Huolittele kulmasi

Huolitellut kulmakarvat ovat tärkeä osa huoliteltua olemusta: meikkaa kolot piiloon ja anna ammattilaisen muotoilla kaaresi uuteen uskoon.

Älä meikkaa liikaa

Liian kova meikki vanhentaa ja näyttää kaikkea muuta kuin huolitellulta. Korosta parhaita puoliasi, mutta älä pakkeloi kaikkea uuteen uskoon.

Ylilaittautuminen ei ole tyylikästä. 

Väriä huuliin!

Vaikka liiallinen meikki on kielletty, värikäs huulipuna tai huulikiilto on pop! Se raikastaa koko olemuksen ja tuo reippaasti väriä kasvoille. 

Laita hiuksesi

Laita hiuksesi edes jollakin tapaa: huoliteltu hätäponnari on parempi vaihtoehto kuin lättänät, pesemättömät hiukset. Jos jätät hiuksesi auki, föönaa ne. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme