Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Unohda tekoripset – 4 vinkkiä täydellisen tuuheisiin ripsiin

Tuuheista ripsistä haaveileminen on tuttua melkein kaikille naisille. Näillä ripsivinkeillä olet astetta lähempänä unelmaasi!

Ripsienpidennykset eivät ole ainoa ratkaisu, jos haluat pitkät ja kauniit räpsyttimet. Lue neljä vinkkiä tuuheampien ripsien aikaansaamiseksi!

1. Ripsentaivuttimet ovat välttämättömyys

Jos olet aiemmin ajatellut, että taivuttimet pilaavat omat ripsesi ja katkovat ne lyhyiksi, nyt on viimeistään aika muuttaa käsitystäsi. Ripsentaivuttimet avaavat katsetta kauniisti, saavat omat ripsesi näyttämään pidemmiltä ja saavat maskaran pysymään pidempään paikallaan. Muista, että ripset ovat uusiutuva luonnonvara samalla tavalla kuin muutkin karvat kehossasi. Et siis pilaa ripsiäsi käyttämällä taivutinta.

Muista käyttää ripsentaivutinta vain puhtaisiin ja kuiviin ripsiin ennen ripsivärin levittämistä. Todellisen superefektin aikaansaamiseksi kokeile tätä kikkaa: lämmitä ripsentaivuttimia muutaman sekunnin ajan hiustenkuivaajalla ennen ripsien taivuttamista. Lämpö saa ripset pysymään pidempään kaarevina.

Hyvissä ripsentaivuttimissa on mukana vaihdettavat kumipäät. Huolehdi, että ripsiin osuva kuminen osa on aina puhdas.

2. Käytä ripsikampaa tai ripsiharjaa

Harjaa ripsesi ennen ripsivärin levittämistä. Näin ripsesi ovat jo valmiiksi kauniissa järjestyksessä. Levitä ensimmäinen kerros maskaraa, kampaa ripset läpi nopeasti ja anna värin kuivahtaa pari sekuntia. Levitä sitten toinen ja kolmas kerros.

Tee itsellesi toimiva ripsiharja pesemällä vanhan ripsivärin harjaosa kuumalla vedellä ja miedolla nestesaippualla. Voit käyttää silmämeikinpoistoainetta apuna, jos vanha ripsiväri ei tahdo muuten lähteä irti harjasta.

3. Älä käytä montaa eri maskaraa

Erilaisissa ripsiväreissä on hyvin erilainen koostumus ja rakenne. Käytä vain yhtä ripsiväriä kerrallaan.

Ripsivärit menevät myös nopeasti vanhaksi. Osta ainakin kahden kuukauden välein uusi maskara, vaikka tuntuisi siltä, että vanhasta irtoaa vielä väriä.

Heitä vanha maskara saman tien pois uuden ostamisen jälkeen. Muuten voit päätyä tilanteeseen, että meikkipussissasi on kolme tai neljä eri ripsiväriä, ja käytät aina sitä, mikä ensimmäisenä käteesi osuu. Monta kuukautta vanha ripsiväri saa silmät kutiamaan ja maskaran rapisemaan pois nopeammin. 

4. Hoida ripsiäsi päivittäin

Hoida ripsiäsi ripsille tarkoitetulla hoitoaineella tai seerumilla aamuin illoin. Huomaat eron jo muutaman viikon sisällä. Todelliset vaikutukset näkyvät muutaman kuukauden jälkeen.  

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme