Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Vältä talkkinaama-look! Älä käytä HD-puuteria väärin

Hienojakoinen HD-puuteri paljastuu vasta salamalla – eli silloin, kun on jo myöhäistä.

Elämme HD-aikakaudella: televisiot, kamerat ja jopa älypuhelimet tuottavat korkealaatuista high definition -kuvaa, joka paljastaa jokaisen rypyn ja viivan.

Ja puuterin.

– HD-puuteri on irtopuuteria, joka on hyvin hienojakoista. Jos sitä katsoo kädellä, se näyttää valkealta, mutta se periaatteessa on läpinäkyvää. Sitä kuuluu käyttää aivan minimaalinen määrä. Se levittyy meikkivoiteen sekaan ja poistaa kiillon, meikkaaja-maskeeraaja Mariela Sarkima kertoo.

HD-puuteri kuulostaa täydelliseltä ratkaisulta julkkisten paparazzi-kuvaongelmiin. Siinä on vain yksi ongelma: HD-puuteria voi käyttää väärin.

– Jos sitä laittaa kuten tavallista puuteria, kun salamalla otetaan kuva, käy näin, Sarkima sanoo.

Hän osoittaa näyttelijä Angelina Jolien kuvaa. Näyttää, kuin Jolien kasvoilla olisi talkkia.

Saman meikkiongelman on kokenut myös näyttelijä Drew Barrymore.

– Kun hän on lähtenyt meikkipeilin edestä, tätä ei ole näkynyt. Teimme testin aiheesta, koska kun näin kuvat ensimmäisen kerran, ajattelin, että kyseessä on Angelina Jolien tai Drew Barrymoren mollauskampanja. Ei ole, Sarkima toteaa.

Hienojakoinen HD-puuteri paljastuu vasta salamalla – eli silloin, kun on jo myöhäistä. Sarkimalla on HD-puuterin käyttöön kaksi vinkkiä.

– Jos sinulla on meikkipussissasi HD-puuteri, lue käyttöohje: sitä käytetään aivan minimäärä. Ota vaikkapa puhelimella salaman kanssa testikuva, ettei käy näin.

Kuvagalleria 3 kuvaa - katso

HD-puuteri kuvissa


Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme