Mainos
Mainos
kauneusvinkit kansikuva nainen kauneus (5)

Yleinen meikkimoka: Tätä sinisilmäisen naisen ei pitäisi koskaan tehdä

Ovatko silmäsi siniset? Siinä tapauksessa jopa klassinen smoky eyes -silmämeikki voi olla sinulle aivan liian raskas.

Suurella osasta suomalaisista on siniset silmät, mutta yleisesti ottaen ruskeat silmät ovat kaikkein yleisimmät koko maailmassa.

Sinisten silmien ehostaminen onkin huomattavasti haastavampaa, sillä kaikki värit ja sävyt eivät niille sovi – lopputulos saattaa olla aivan liian tumma tai raskas. 

Musta on yleensä aivan liian karski väri sinisille silmille. Esimerkiksi smoky eyes -meikkiä ei kannata loihtia mustalla luomivärillä. 

siniset
Liian tumma silmämeikki ei sovi sinisilmäiselle.
Meikki vaalealle
Suosi sen sijaan ruskeita sävyjä silmämeikissä.

Sen sijaan lämpimämmät sävyt, joissa on ripaus hohdetta, sopivat sinisille silmille huomattavasti paremmin. Sininen on luonnostaan kylmä sävy, jolloin lämpimät sävyt ja vastavärit saavat iiriksen suorastaan hehkumaan. 

Esimerkiksi samppanjansävyt luomella sopivat sinisille silmille: kokeile myös roosan sävyjä tai kultaa, oranssia ja pronssia.

Silmärajauksissa suositellaan käyttämään mustan sijaan ruskeita sävyjä. Näin lopputulos on luonnollisempi. Musta eyeliner kannattaa myös vaihtaa ruskeaan tai jopa siniseen.

Tärkeintä on korostaa sinisten silmien säihkettä: älä sammuta niitä liian tummilla sävyillä!

Katso vinkit, miten loihdit eheän silmämeikin!

Lähde: Shefinds.com

Uusimmat: Meikit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme