Mainos
Mainos
kokkaamotestikansi2

4 vinkkiä pekonin ystäville – testaa!

Pekoni on monelle aamun paras juttu, mutta tiedätkö näitä faktoja?

Himoitsetko suolaisen rapeaa pekoniviipaletta aamun piristykseksi? Lue ensin nämä pekonifaktat.

1. Paras tapa kypsentää pekoni? Uunissa!

Miksi? Koska voit tehdä paljon pekonia kerralla eikä sinun tarvitse nähdä paljon vaivaa. Laitat vain pekonisiivut uunipellille ja pelti uuniin.

2. Onko kiire? Kypsennä pekoni mikrossa

Jos sinulla on kiire ja haluat kypsää pekonia nopeasti, kokeile mikroa. LUE VINKKI TÄÄLTÄ:  Valmista pekoni mikrossa – tiesitkö tätä niksiä?

3. Jääkö pekonia yli? Pakasta se

Pekoni tulisi käyttää muutamassa päivässä, paitsi jos se on pakastettu. Pakasta pekoni yksittäisinä siivuina, jolloin ne on helppo sulattaa ja kypsentää nopeasti.

4. Varmista herkullisen rapeat pekonisiivut

Vältät kuivat pekonisiivut laittamalla ne paistinpannulle ja kaatamalla vettä päälle. LUE VINKKI KOKONAISUUDESSAAN TÄÄLTÄ:  Helppo niksi herkullisiin pekonisiivuihin – näin varmistat rapeuden

Osittainen lähde: The Kitchn

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme