Mainos
Mainos
kokkaamotestikansi2

Grillikausi on alkanut! Kari Aihinen: Ota tämä tärkeä asia huomioon viileällä säällä

Ravintola Savoyn keittiömestari Kari Aihinen kannustaa suomalaisia aloittamaan huhtikuussa rohkeasti grillikauden.

Huippukokki Kari Aihinen kannustaa grillaamaan jo ennen kuin lämpömittari kohoaa yli kahdenkymmenen asteen. Keittiömestari itse nauttii grillaamisesta viileällä säällä heti, kun aurinko paistaa.

– Antakaa palaa vaan, jos vähänkin aurinko pilkahtaa! Aihinen kannustaa

Viileä sää täytyy huomioida

Kun säät ovat vielä kylmät, on tärkeää ottaa lämpötila huomioon grillatessa. Kesäkuumalla optimaalisiksi todetut paistolämpötilat eivät välttämättä pidä paikkaansa, kun lämpöasteita on huomattavasti vähemmän.

– Varatkaa vähän enemmän kypsennysaikaa ja lämmitysaikaa grillille, koska ulkona on kylmä. On eri asia lähteä grillaamaa neljään asteeseen, kuin 24 asteeseen, Aihinen huomauttaa.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot