Mainos
Mainos
kokkaamotestikansi2
Mainos

Atrian uutuudet kevätkaudelle 2015

Vuosi 2015 tuo paljon uutta ja uudistettua päivittäistavarakauppoihin. Uutuuksia ja uusia tuotesarjoja on tulossa totuttuun tapaan, ja vanhatkin tuotepakkaukset saavat uuden, raikkaan ulkoasun.

Maukas vaihtoehto jauhelihalle ja suikaleille

Monikäyttöinen ja mehukas broilerimuru, Atria 400g Broilerimuru Merisuola, on suomalaista broilerin lihaa, jossa puolet filettä ja puolet paistia. Broilerimuru on lihaisa (94 %) ja rasvaakin alle 6 %. Pienet miedosti suolatut broilerikuutiot kypsyvät nopeasti ja tasaisesti, joten ne sopivat mainiosti lukuisiin ruokiin aina kastikkeista kiusauksiin. Lapsiperheiden ja nuorison suosikki!

Jäljitettävyys – tilamerkintä myös nakkipakkauksiin

Kuluttajista 80 % toivoo, että elintarvikkeisiin merkittäisiin entistä tarkemmin tiedot raaka-aineiden alkuperästä. Atria on jo vuosia ollut jäljitettävyyden uranuurtaja. Nyt Atria tuo ensimmäisenä Suomessa tilamerkinnän myös nakkipakkauksiin. Atria Perhetilan Nakki 240g on jäljitettävissä perhetilalle saakka. Pakkauksessa on 4 x 60 g nakkia ja niiden lihapitoisuus on 80 prosenttia. Tuote soveltuu erinomaisesti 1-2 hengen talouksille.

Aito savun maku saa ostohalun heräämään

Pitkä, lempeä savustus antaa Atria Leppäsavu -sarjan tuotteille upean pintavärin ja suomalaisiin vetoavan maun. Aidon savun maun todellista uutuusarvoa tukevat myös hyvin erottuvat pakkaukset. Uutuudet sopivat erinomaisesti niin arjen herkutteluun kuin hiihtoloman ja pääsiäisen vapaapäiviin.

Atria Leppäsavu Nakki 240g on perinteinen, lihaisa ja selkeästi savunmakuinen luonnonkuorinakki. Aito Leppäsavu antaa nakille upean värin ja täyteläisen maun. Nakit maistuvat sellaisenaan, perunamuusin kanssa, hodarin välissä, mutta myös keitoissa, kastikkeissa, munakkaassa, pyttipannussa. Tuotteen lihapitoisuus on 79 %. Pakkaus sisältää 4 x 60 g nakkia.

Atria Leppäsavu Lenkki 350g on laadukas ja perinteinen luonnonkuorilenkki aikuisten makuun. Se sopii keittoihin, kastikkeisiin, munakkaisiin ja muihin makkararuokiin tuomaan täyteläistä makua. Lenkkiä voidaan käyttää sellaisenaan – maistuu myös kylmänä suoraan jääkaapista. Tuotteen suutuntuma on normaalia karkeampi. Lihapitoisuus 79 %.

Pulled Pork & Pulled Beef, takuulla mureaa ja maukasta!

Atria helpottaa liharuoan valmistusta tuomalla kauppoihin uunivalmiit trendilihat: Pulled Porkin ja Pulled Beefin. Aloittelevakin kotikokki kerää kiitokset näillä Bravuuri-uutuuksilla, kun kypsennyspussina toimiva pakkaus pitää lihan mureana ja uunin siistinä.

Atria Bravuuri Pulled Pork n 1 kg ja Atria Bravuuri Pulled Beef n 1 kg ovat suomalaista possua ja nautaa. Lisäaineettomat ja merisuolalla maustetut lihat on pakattu uunivalmiiseen paistopakkaukseen. Pulled Porkin maun kruunaa lisäksi pippuri. Lihat kypsennetään uunissa paistopakkauksessaan, joka helpottaa ja nopeuttaa lihatuotteiden valmistusta. Pulled Pork valmistuu uunissa 3-4 tunnissa ja Pulled Beef 4-5 tunnissa. Paiston jälkeen ylikypsä liha annetaan vetäytyä hetki ja se revitään suikaleiksi. Paistoliemen voi hyödyntää sellaisenaan tai kermalla höystettynä kastikkeena.

Kahviloista tutut toastit kaupan hyllyyn

Kahvilakulttuurin yleistyessä lämpimällä, suolaisella välipalalla on kysyntää. Koska koti kuitenkin on yhä yleisin paikka välipalalle, Atrian uudet PaahtoToastit voi lämmittää rapeiksi niin mikrossa kuin voileipägrillissäkin.

Atria 140g Paahtotoast Kinkku Chilimajoneesilla on sopivan voimakkaan makuinen nopea välipala tai eväs. Kahden Suomessa valmistetun ohuen vuokaleivän väliin on lisätty kaksi Atrian karjalankinkkuleikkelettä, cheddarjuustoviipale ja chilimajoneesia. Leivän mukana tulee kääre, jonka ansiosta leipä saa hieman rapeutta mikrolämmityksen aikana. Pakkauksessa mukana myös tuunausvinkkejä.

Suomalaista broileria lihakastikkeiden ystäville

Tutkittuun tietoon on uskominen: lihakastikkeet maistuvat suomalaisille. Suosituimpien kotiruokien listalla jauhelihakastikkeen jälkeen tulee heti kakkosena broilerkastike.

Atria Bravuuri 800g Valkosipulinen Broileripata on uusi vaihtoehto arjen kotiruuaksi broilerisuikaleiden tilalle. Kastike valmistuu jo viidessä minuutissa. Reilunkokoiset kypsät broilerin fileeviipaleet tumman valkosipulisessa kastikkeessa maistuvat niin teini-ikäisille kuin aikuisille. Tuote on laktoositon ja gluteeniton uutuus, joka voidaan helposti tuunata esim. pekonilla, kermalla tai punaviinillä. Perhepakkauskoko n. 3-4 hengelle.

Ohuen Ohuilla jo iso siivu kaikista leivänpäällisistä

Uusissa Atria Ohuen Ohut -tuoteperheen leikkelemakkaroissa kaikkien suomalaisten suosikit on siivutettu ja pakattu kansainvälisestikin kiitosta keränneisiin, helposti avattaviin uusiin pakkauksiin.

Atria 200g Gotler Ohuen Ohut ja Atria 200g Ohuen Ohut Lauantaimakkara on pakattu uuteen rasiamalliin limittäin. Uusi pakkaus on helppo avata ja sulkea. Aiempaa pienempi pakkauskoko vähentää ruokahävikkiä.

LUE LISÄÄ ATRIA-TUOTTEISTA ATRIAN SIVUILTA

Artikkelin tarjoaa: Atria

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme