Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Älyttömän nopea tapa valmistaa kermavaahtoa – et tarvitse edes vatkainta!

Kermavaahto valmistuu nopeasti jopa ilman vatkainta, jos keittiöstä löytyy cocktailien sekoittamiseen tarkoitettu shaker.

Kermavaahto valmistuu kotona tavallisesti sähkövatkainta tai vispilää käyttäen, mutta kerman saa vaahtoamaan vieläkin nopeammin shakerillä sekoittaen.

Vinkistä kertoo baarimikko ja miksologi Brian MeansThe Kitchn -sivustolla.

Niksin salaisuus on ripeässä sekoitusliikkeessä, jota tehdessä kannattaa kuvitella syöttävänsä pesäpalloa, vinkkaa Means. Ideana on yrittää saada pieneen shakeriin mahdollisimman suuri ilmavirtaus, mikä puolestaan auttaa kermaa vaahtoutumaan todella nopeasti.

Kaikkein tehokkaimman tuloksen saa, kun shakerin jäähdyttää kunnolla jääkaapissa tai pakastimessa ennen kerman kaatamista astiaan. Kylmä lämpötila nopeuttaa kermavaahdon muodostumista.

Niksi on erityisen loistava silloin, kun kermavaahtoa tarvitaan kohtuullisen pieni määrä esimerkiksi valmiiden annosten koristeluun.

Lähde: The Kitchn

Uusimmat: Ajankohtaista

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot