Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kruunaa viikonloppuaamusi tällä terveellisellä herkulla! Valmistuu alta aikayksikön

Nämä vohveleiden suolaiset versiot ovat omiaan viikonlopun aamupalapöydässä, mutta myös lounaalla tai kätevänä piknikherkkuna. 

Tällä kertaa vohvelit saavat kauniin värinsä pakastepinaatista, joka lisätään taikinaan yhdessä kuullotetun sipulin kanssa. Tarjoile herkullisia vohvelit esimerkiksi paistettujen  herkkusienten ja vihannesten, tai vaikkapa kermaviilipohjaisen kastikkeen kera.

Lisämakua vohveleihin saat käyttämällä voimakasta juustoraastetta. 

Pinaattivohvelit (12 vohvelia)

450 g pakastepinaattia sulatettuna
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
70 voita sulatettuna
100 juustoa raastettuna
4 kananmunaa
1 dl maitoa
200 g jauhoa
½ tl leivinjauhetta

Silppua sipuli ja kuullota öljyssä, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää joukkoon pinaatti ja jatka hetki paistamista. Mausta reilusti suolalla ja pippurilla, sillä pinaatti imee makua. Sekoita kulhossa voi, juusto, kananmunat, maito, jauhot ja leivinjauhe.

Lisää varovasti joukkoon pinaatti-sipuli-seos. Paista vohvelit kullanruskeiksi vohveliraudalla ja nauti haluamasi lisukkeiden kera.

Jos innostuit vohveleista, kannattaa kokeilla jälkiruoaksi herkullisia kookosvohveleita ananas-valkosuklaatäytteellä

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme