Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Odottamattomalla ainesosalla entistäkin herkullisempi lopputulos – tätä brownie-reseptiä et taatusti ole vielä kokeillut!

Suklaisista brownieista syntyy entistäkin parempia, kun lisäät taikinan joukkoon hieman tummaa olutta. 

Olet saattanut kuulla, että tumma olut sopii mainiosti suklaakakun kumppaniksi, mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että olut on mainoa raaka-aine myös suklaisten leivonnaisten valmistukseen?

Loraus olutta mehevöittää leivonnaisia ja syventää suklaan makua, mutta ei maistu valmiissa lopputuloksessa. Tämä vinkki sopii siis erinomaisesti myös niille, jotka eivät oluesta niin välittäisikään. 

Oluella maustetut suklaabrowniet

170 g tummaa suklaata
¾ dl stout olutta
1 ¼ dl sulatettua voita
2,5 dl sokeria
1 ¼ dl ruskeaa sokeria
3 kananmunaa
1 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl makeuttamatonta kaakaojauhetta

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita kulhossa sulatettu voi ja sokerit, mutta älä vaahdota. Lisää yksitellen joukkoon kananmunat välillä voimakkaasti sekoittaen. Sulata paloiteltu suklaa oluen kanssa vesihauteessa tai paksupohjaisessa kattilassa.

Kuumenna keskilämmöllä, kunnes suklaa on sulanut ja sekoittaa hyvin oluen kanssa. Yhdistä seokset. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Vuoraa 20x20-senttinen vuoka leivinpaperilla tai voitele vuoka huolellisesti. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 20–25 minuutin ajan. Varo kypsentämästä liikaa. Anna brownieiden jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista. Tämä voi viedä useammankin tunnin.

Nämä leivonnaiset ovat parhaimmillaan, kun maltat odottaa niiden kanssa seuraavaan päivään.

Lähde: Ehow

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme