Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Överi brunssiherkku: Kuohkeita amerikkalaisia pannukakkuja helposti ja nopeasti – tätä herkkua tahdot joka aamu!

Jos haluat brunssipöytään nopeasti herkullisia ja kuohkeita amerikkalaisia pannukakkuja, kokeile tätä helppoa reseptiä!

Amerikkalaiset pannukakut ovat jo klassikko aamiais- ja brunssipöydissä, ja sen reseptiä on mahdollista varioida jokaiseen makuun. Varma valinta on perus-pannariresepti, joka on niin helppo, että niitä tekisi mieli tehdä vaikka joka aamu.

Parasta amerikkalaisissa pannukakuissa on se, että valmiiden pannareiden päälle voi koota mitä vain – tekee sitten mieli makeaa tai suolaista. Mansikka ja balsamico ovat yllättävä, mutta herkullinen makupari ja suolaista himoitseva voi kasata pannareiden kaveriksi pekonia ja paistettua kananmunaa. 

Kokeile täytteinä esimerkiksi lakritsi-rahkaa tai ananas-valkosuklaata.

Testaa alla olevaa ohjetta tehdäksesi somia pyöreitä ja kuohkeita pannareita.

Amerikkalaiset pannukakut (noin 10 pannukakkua)

2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2,5 dl maitoa
2 rkl sulatettua voita tai kasvisöljyä
1 kananmuna

Päälle:
marjoja, hedelmiä, kermavaahtoa, siirappia

Yhdistä kuiva-aineet kulhossa ja siirrä syrjään odottamaan.

Sekoita maito, voisula ja kananmuna toisessa kulhossa. Nostele joukkoon kuiva-aineet, mutta varo sekoittamasta taikinaa liikaa.

Kuumenna paistinpannu keskilämpöön ja voitele pannu reippaasti rasvalla. Jokaista lettua kohden, lusikoi 2-3 ruokalusikallista taikinaa pannulle. Paista noin minuutin ajan, kunnes letun pintaan ilmestyy kuplia. Käännä pannari varovasti lastalla ja paista vielä noin minuutin ajan.

Siirrä valmiit pannukakut astiaan ja peitä foliolla, jotta ne pysyvät lämpiminä.

Tarjoile pannukakut haluamiesi täytteiden kanssa.

 

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme