Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Suklainen nutella-brownie on jokaisen herkkusuun unelma! Kokeile nerokasta valmistustapaa

Valurautapannulla valmistettu suklaahbrownie tyydyttää taatusti pahimmankin herkkuhimosi. 

Sisälleen suklaata ja nutella kätkevä leivos on taatusti jokaisen herkkusuun unelma. Tavallisesti browniet on totuttu kypsentämään uunipellissä tai vuoassa, mutta tällä kertaa tahmaisen suklainen brownie kypsennetään valurautapannulla.

Brownie on parhaimmillaan lämpinä, suoraan uunista otettuna. Voit halutessasi tarjoilla herkun kanssa jäätelöä ja suklaakastiketta, ja koristella kokonaisuuden pähkinöillä.

Tämä brownie sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi vieraille, sillä mikä olisikaan näyttävämpää kuin nostaa suklainen herkku pannussa keskelle pöytää!

Suklainen nutella-brownie pannulla

4 kananmunaa
3,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1/2 tl suolaa
6 rkl voita
1 1/4 dl kermaa
280 g suklaata paloiteltuna
1 ¾ dl Nutellaa
2 ¼ dl suklahippuja

Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet; jauhot, kaakaojauho ja suola. Lisää valurautapannulle voi ja kerma, ja kuumenna keskilämmöllä. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Ota seos pois levyltä ja anna jäähtyä viiden minuutin ajan.

Sekoita suklaaseos kananmuna-sokerivaahtoon. Lisää joukkoon nutella. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon suklaahiput. Lisää taikina jo aiemmin käyttämällesi valurautapannulle. Nosta brownie pannussa paistumaan uuniin. Kypsennä noin 40 minuuttia tai kunnes taikina ei enää tartu tikkuun.

Jos kaipaat lisää nutellaa sisältäviä reseptejä, tässä sinulle muutama sellainen. 

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme