Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Terveellistä ja helppoa! Kahden ainesosan bataattiletut hurmaavat herkullisuudellaan – poimi talteen pettämätön resepti

Päältä rapeat ja sisältä ihanan mehevät bataattiletut maistuvat niin suolaisten kuin makeidenkin täytteiden kanssa. Tarjoile lettuja esimerkiksi hunajan ja marjojen, tai vaihtoehtoisesti paistetun pekonin kumppanina

Superhelpot bataattiletut sopivat täydellisesti niitä aamuja varten, kun haluat sekä herkutella että syödä terveellisesti. Nämä maukkaat letut ovat gluteenittomia ja maidottomia, joten ne sopivat aamupalavaihtoehdoksi moneen ruokavalioon.

Taikinaa kannattaa tehdä kerralla reilu määrä, sillä nämä herkut katoavat parempiin suihin alta aikayksikön. Kun kypsennät ja jäähdytät bataatit jo edellisenä iltana, lettujen valmistus käy käteväsi heti aamutuimaan.

VINKKI: Lisäämällä taikinan joukkoon ripauksen kanelia, teet letuista entistäkin herkullisempia. 

Bataattiletut (4 kpl)

1 kesikokoinen bataatti keitettynä ja jäähdytettynä
2 kananmunaa
(ripaus suolaa)

Yhdistä ainesosat tehosekoittimessa ja aja tasaiseksi massaksi. Jos sattumat eivät haittaa, voit yhdistää ainesosat myös kulhossa ja sekoittaa taikinan pelkän lusikan avulla. Anna massan seistä hetki sillä välin, kun pannu kuumenee. Muotoile pannulle taikinasta pieniä lettuja ja paista kullanruskeiksi, noin kolme minuuttia per puoli. Tarjoile letut lämpiminä.

Lähde: TheKitchn

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme