Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Terveellistä ja helppoa! Mansikkaiset jäätelöpuikot syntyvät vain kolmesta ainesosasta

Itse tehdyt jäätelöpuikot ovat paitsi herkullista, myös kaupan kermajäätelöä kevyempää syötävää. Nämä jäätelöpuikot saavat makunsa kesän suosikkimarjasta, mansikasta. 

Tuoreista mansikoista, kondensoiduista ja tavallisesta maidosta valmistettavat jäätelöpuikot maistuvat kermaisilta, mutta sisältävät vähemmän rasvaa kuin monet kaupan vastaavat tuotteet.

Kaiken lisäksi näiden herkkujen valmistus on vaivatonta, eikä siihen kulu kymmentä minuuttia kauempaa. Täydellinen kesäpäivän jälkiruoka, vai mitä? 

Mansikkaiset jätelöpuikot (12 kpl)

400 g mansikoita
200 ml kevytmaitoa
1 prk (400 g) kondensoitua maitoa

Poista mansikoista karat. Aja mansikat tasaiseksi pyreeksi yleiskoneessa tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon maidot. Jaa jäätelöseos kahteentoista jäätelömuottiin tai kertakäyttömukiin. Lisää halutessasi jäätelöihin tikut ja pakasta vähintään neljän tunnin ajan.

Entä oletko jo kokeillut tätä suosittua yhden ainesosan jäätelöreseptiä

Lähde: BBC

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme