Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Äänestä kesän suosikkileivonnainen ja voita palkintoja!

Makea mansikkatorttu, mehevä suolainen voileipäkakku vai raikas marjatorttu? Äänestä omaa suosikkiherkkuasi ja voita leipurin tarvikesetti.

Marjaisat piirakat ja suolaiset voileipäkakut kuuluvat olennaisesti kesän juhlakauteen. Mikä leivonnainen kuuluu ehdottomasti sinun kesääsi? 

Kilpailun osallistumisaika alkaa 18.6.2018 ja päättyy 5.8.2018. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken palkintona arvotaan yhteensä kaksi kappaletta leivontasettejä. Leivontasetti sisältää piirasvuoan, silikonisudin, silikoninuolijan, keittiöpyyhkeen ja kaksi Myllyn Paras Korppujauho 300 g -tuotetta. Yhden palkinnon arvo on noin 25 euroa.

Kilpailun ehdot löydät täältä. MTV:n tietosuojakäytännön yksityiskohtineen pääset lukemaan täältä.

Psst... Ota talteen suosikkileivonnaisten reseptit:

Mainos

Osallistu Leivontanurkan kävijäkyselyyn – voita palkintoja!

Leivontanurkan sivuille on avattu kävijätutkimus, johon osallistumalla voi voittaa palkintoja!

Leivontanurkan kävijätutkimuksen avulla on tarkoitus kartoittaa sivuston käyttäjien mielipiteitä – ja vastaanottaa risuja ja ruusuja.

Kävijäkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta blini-/lettupannusettejä, jotka sisältävät valurautaisen blini-/lettupannun, puisen lastan ja Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhopussin. Yhden palkinnon arvo on noin 40 euroa.

Kävijäkyselyn säännöt löydät täältä. MTV:n tietosuojakäytännön yksityiskohtineen pääset lukemaan täältä. ​​​​​​​

Mainos

Kilpailu: Mitä leipoa grillissä? Jaa vinkkisi ja voita reseptikirja!

Onko sinulla hihassasi leivontavinkki, jonka loihtii helposti grillikekkereiden lomassa vaikkapa jälkiruoaksi? Paljasta herkkureseptisi ja voita Vapun reseptikirja 2!

Grillaaminen kuuluu kesään. Vihannesten, lihojen ja kalan lisäksi grillissä voi valmistaa monenlaisia leivottavia suolaisia ja makeita herkkuja.

Kerro alla olevassa lomakkeessa, mitä olet leiponut grillissä. Jaa halutessasi myös resepti ja kuva loihtimistasi herkuista. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme Vapun reseptikirja 2 -kirjaa, josta kotikokki ammentaa ideoita ja inspiraatiota ruoanlaittoon ja leivontaan. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa.

Kilpailu järjestetään ajalla 14.5.–17.6.2018. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun ehdot löydät täältä.

Kilpailuun lähetetyistä reseptivinkeistä kuvineen julkaistaan artikkeleita Leivontanurkassa kilpailun päätyttyä.

Mainos

Miten olet hyödyntänyt luonnonyrttejä leivonnassa? Vastaa ja voita tuotepaketti!

Luonnon omat yrtit ovat mainio tapa maustaa kotikeittiössä valmistuvia herkkuja. Mitä luonnonyrttejä sinä olet käyttänyt leivonnassa? Vastaa ja voita tuotepaketti!

Kevät ja kesä saavat luonnon heräämään täyteen loistoonsa. Suomen luonto tarjoaa rutkasti syötäviä yrttejä, joita voi parhaassa tapauksessa poimia keittiöön jo omalta kotipihalta.

Vaikkapa nokkosesta, maitohorsmasta, voikukista ja nuoren vuohenputken lehdistä loihtii monenlaisia leivonnaisia – mitä luonnonyrttejä sinä olet käyttänyt kotikeittiössä?

Mitä luonnonyrttiä olet hyödyntänyt leivonnassa ja miten?

Kerro alla olevassa lomakkeessa suosikkiluonnonyrttisi ja kerro, mitä siitä olet leiponut. Halutessasi voit lähettää myös kuvan leipomuksistasi! Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme tuotepakettia, jotka sisältävät esiliinan, silikoninuolijan ja runsaasti maukkaita Myllyn Paras pasta-, suurimo- ja hiutaletuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa.

Kilpailu järjestetään ajalla 26.3.–13.5.2018. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt löydät täältä.

Kilpailu on päättynyt! Kiitos osallistuneille.

Kilpailuun lähetetyistä reseptivinkeistä kuvineen sekä luonnonyrttien käytöstä kertovista tuloksista julkaistaan artikkeleita Leivontanurkassa kilpailun päätyttyä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme