Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Miten olet hyödyntänyt luonnonyrttejä leivonnassa? Vastaa ja voita tuotepaketti!

Luonnon omat yrtit ovat mainio tapa maustaa kotikeittiössä valmistuvia herkkuja. Mitä luonnonyrttejä sinä olet käyttänyt leivonnassa? Vastaa ja voita tuotepaketti!

Kevät ja kesä saavat luonnon heräämään täyteen loistoonsa. Suomen luonto tarjoaa rutkasti syötäviä yrttejä, joita voi parhaassa tapauksessa poimia keittiöön jo omalta kotipihalta.

Vaikkapa nokkosesta, maitohorsmasta, voikukista ja nuoren vuohenputken lehdistä loihtii monenlaisia leivonnaisia – mitä luonnonyrttejä sinä olet käyttänyt kotikeittiössä?

Mitä luonnonyrttiä olet hyödyntänyt leivonnassa ja miten?

Kerro alla olevassa lomakkeessa suosikkiluonnonyrttisi ja kerro, mitä siitä olet leiponut. Halutessasi voit lähettää myös kuvan leipomuksistasi! Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme tuotepakettia, jotka sisältävät esiliinan, silikoninuolijan ja runsaasti maukkaita Myllyn Paras pasta-, suurimo- ja hiutaletuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa.

Kilpailu järjestetään ajalla 26.3.–13.5.2018. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt löydät täältä.

Halutessasi voit lähettää kuvan leipomistasi herkuista.

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Olen lukenut ja hyväksyn kilpailun säännöt.

Kilpailuun lähetetyistä reseptivinkeistä kuvineen sekä luonnonyrttien käytöstä kertovista tuloksista julkaistaan artikkeleita Leivontanurkassa kilpailun päätyttyä.

Mainos

Pasha, mämmi vai kenties suklaamunat? Äänestä pääsiäisen suosikkiherkku ja voita!

Pääsiäisenä herkutellaan perinteitä kunnioittaen. Toiselle pääsiäisen ehdoton herkku on mämmi – toiselle pehmeä rahkapulla. Mikä on sinun suosikkisi?

Pääsiäinen lähestyy ja on aika selvittää suomalaisten suosikkipääsiäisherkku! Osallistu kilpailuun alla olevalla lomakkeella äänestämällä suosikkiasi ja olet mukana kolmen Lékuén Leipäkääreen arvonnassa!

Mikä pääsiäisen herkku on sinun suosikkisi?

Äänestä omaa suosikkiherkkuasi, joka kuuluu olennaisena osana pääsiäisen viettoon. Kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan kolme Lékuén Leipäkäärettä. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

Kilpailu käydään ajalla 1.–25. maaliskuuta 2018. Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt löydät täältä.

Äänestyksen tulokset julkaistaan Leivontanurkassa kilpailun päätyttyä.

Kilpailu on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Mainos

Kilpailu: Miten sinä tuunaat puurosi? Vastaa kyselyyn ja voita!

Puuro maistuu usein sellaisenaan, mutta makumaailmaan saa mukavaa vaihtelua erilaisten lisukkeiden avulla. Miten sinä tuunaat puurosi? Osallistu Leivontanurkan puurokyselyyn ja olet mukana palkintojen arvonnassa.

Perinteinen kaurapuuro kuuluu tärkeänä osana monen suomalaisen aamiaispöytään. Puuro maistuu monelle sellaisenaan, tai sitten joukkoon lisätään maitoa, hunajaa tai vaikka pakkasmarjoja.

Mitä kaikkea sinä olet lisännyt puurosi joukkoon? Miten tuunaat perinteisestä herkusta jotain uutta? Paljasta vinkkisi ja osallistu kisaan!

Puurovinkkejä voi lähettää kilpailuaikana 10.1.2018-28.2.2018. Kilpailun päätyttyä kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kappaletta Lékuén käteviä mikropuurokeittimiä. Yhden palkinnon arvo on noin 25 euroa.

Parhaat puurovinkit julkaistaan artikkelina Leivontanurkan sivuilla. 

Kilpailun säännöt löydät täältä.

Kilpailu on päättynyt ja onnekkaat voittajat arvottu! Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille puurovinkkinsä lähettäneille!

Mainos

Pipari vai joulutorttu? Osallistu kilpailuun ja voita kaunis tarjoilukulho!

Kumman sinä valitset mieluummin: joulutortun vai piparin? Osallistu Leivontanurkan joulukilpailuun ja olet mukana palkintojen arvonnassa.

Mikään ei nostata joulutunnelmaa yhtä tehokkaasti kuin uunituoreiden piparien tuoksu kotikeittiössä. Vai oletko sitä mieltä, että joulun ykkösherkkuja ovat ehdottomasti taikinalevyistä valmistetut joulutortut?

Nyt on aika selvittää, kumpi herkuista, joulutorttu vai pipari, on joulun ehdoton ykkönen! Paljasta suosikkisi ja olet mukana arvonnassa. Kilpailun aikana 1.11.-21.12.2017 arvotaan viikoittain kaksi tyylikästä Suomi-tarjoilukulhoa. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

joulukisa 2017 suomi kulho

Kilpailuun voi osallistua 21.12.2017 saakka. Kilpailun säännöt löydät täältä.

Kilpailu on päättynyt! Joulutortut saivat äänestyksessä yhteensä 2454 ääntä ja piparit 1002 ääntä. Voittajien nimet julkistetaan alla viikoittain. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Viikon 45 voittajat:

Marianne Kauppinen-Vähä-Erkkilä
Kaisa Komulainen

Viikon 46 voittajat:

Heidi Laine
​​​​​​​Salli Moilanen

Viikon 47 voittajat:

Ari Vähä-Erkkilä
Reetta Vihavainen

Viikon 48 voittajat:

Janina Amberg
Suvi Lähdemäki

Viikon 49 voittajat:

Marita Saastamoinen
Laila Lappalainen

Viikon 50 voittajat:

Taisto Siponen
Tiina Vilpas

Viikon 51 voittajat:

Sanna Mattila
Kari Kenttälä

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot