Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Kilpailu: Lähetä kuva hurjimmasta halloween-leivonnaisestasi ja osallistu arvontaan!

Osallistu Leivontanurkan kilpailuun lähettämällä kuva halloween-leivonnaisestasi ja voita palkinto.

Hurjat ja hauskat leivonnaiset kuuluvat olennaisesti lokakuun lopulla vietettävään halloweeniin. Oletko sinä tehnyt halloween-juhliin sormikeksejä, hämähäkkileivonnaisia tai aivokakkua?

Lähetä kuva halloween-leivonnaisestasi ja osallistu Lékuén leipäkääreen arvontaan. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken yhteensä kaksi kappaletta. Yhden palkinnon arvo on noin 35 euroa. Kilpailun säännöt löydät täältä. Kilpailuun lähetetyistä kuvista koostetaan artikkeli Leivontanurkkaan.

Kilpailu päättyy 28. lokakuuta 2018.

Mainos

Osallistu Leivontanurkan puurokilpailuun – lähetä kuva ja voita palkinto!

Puuro kuuluu monen aamiaispöytään. Osallistu Leivontanurkan kilpailuun lähettämällä kuva sinun puurolautasestasi ja voita palkinto.

Kaurapuuro, mannapuuro, riisipuuro – puuron voi valmistaa monella tapaa ja jokaiselta löytyy takuulla oma suosikkinsa. Miten sinä nautit puurosi mieluiten: värikkäiden marjojen kera, voisilmällä vaiko sellaisenaan?

Lähetä kuva puurolautasestasi ja osallistu Lékuén mikropuurokeittimen ja lusikan arvontaan. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken yhteensä kolme kappaletta. Yhden palkinnon arvo on noin 35 euroa. Kilpailun säännöt löydät täältä. Kilpailuun lähetetyistä kuvista koostetaan artikkeli Leivontanurkkaan.

Kilpailu on päättynyt!

Mainos

Kilpailu: Kerro paras Raketti Spagetti -muistosi ja voita palkintoja!

Kerro rakkain Raketti Spagetti -muistosi ja osallistu kilpailuun.

Kuuluiko Raketti Spagetti sinunkin lapsuuteesi? Muistatko, millaisia reseptejä olet legendaarisesta spagetista ajan saatossa tehnyt? Yli 30 vuotta suomalaisten arkiruokasuosikkina pysytellyt Raketti Spagetti maistuu yhä edelleen.

Kerro, millaisia muistoja sinulla on Raketti Spagetista, mikä on ollut teidän perheessä suosituin resepti tai mitä sinä valmistat mieluiten spagetista.

Osallistu samalla kilpailuun, jossa kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme tuotepakettia, jotka sisältävät esiliinan, silikoninuolijan ja runsaasti maukkaita Myllyn Parhaan pasta-, suurimo- ja hiutaletuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa. Osallistumisaikaa on 10.–23.9.2018. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä.

Lue kilpailun säännöt täältä.

Parhaat Raketti Spagetti -muistot julkaistaan artikkelina Leivontanurkka-sivustolla.

Kilpailu on päättynyt.

Mainos

Kilpailu: Mitä juuresta olet käyttänyt leivonnassa? Vastaa ja voita!

Luonnostaan makean makuiset juurekset sopivat oivasti makeisiin leivonnaisiin. Punajuuri ja suklaa ovat tuttu makupari monelle jo isoäidin keittokirjasta – mausteinen porkkanakakku on puolestaan klassikko.

Miten sinä hyödynnät satokauden juureksia makeassa leivonnassa? Vastaa alla olevaan kyselyyn, jaa suosikkireseptisi ja voita kotileipurin leivontasetti. Halutessasi voit jakaa Leivontanurkan lukijoille myös reseptin ja kuvan leipomuksistasi. Kilpailun vastauksista koostetaan artikkeli Leivontanurkan sivuille kilpailun päätyttyä.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden keskeen arvotaan palkintona kaksi leivontasettiä, jotka sisältävät kakkuvuoan, muffinipellin, paistopellin ja leipävuoan. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

Kilpailuun voi osallistua 9. syyskuuta 2018 asti. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä, ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Ennen kilpailuun osallistumista, luethan kilpailun säännöt täältä.

Kilpailu on päättynyt.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme