Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Kilpailu: Mitä juuresta olet käyttänyt leivonnassa? Vastaa ja voita!

Luonnostaan makean makuiset juurekset sopivat oivasti makeisiin leivonnaisiin. Punajuuri ja suklaa ovat tuttu makupari monelle jo isoäidin keittokirjasta – mausteinen porkkanakakku on puolestaan klassikko.

Miten sinä hyödynnät satokauden juureksia makeassa leivonnassa? Vastaa alla olevaan kyselyyn, jaa suosikkireseptisi ja voita kotileipurin leivontasetti. Halutessasi voit jakaa Leivontanurkan lukijoille myös reseptin ja kuvan leipomuksistasi. Kilpailun vastauksista koostetaan artikkeli Leivontanurkan sivuille kilpailun päätyttyä.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden keskeen arvotaan palkintona kaksi leivontasettiä, jotka sisältävät kakkuvuoan, muffinipellin, paistopellin ja leipävuoan. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

Kilpailuun voi osallistua 9. syyskuuta 2018 asti. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä, ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Ennen kilpailuun osallistumista, luethan kilpailun säännöt täältä.

powered by Typeform

Mainos

Äänestä kesän suosikkileivonnainen ja voita palkintoja!

Makea mansikkatorttu, mehevä suolainen voileipäkakku vai raikas marjatorttu? Äänestä omaa suosikkiherkkuasi ja voita leipurin tarvikesetti.

Marjaisat piirakat ja suolaiset voileipäkakut kuuluvat olennaisesti kesän juhlakauteen. Mikä leivonnainen kuuluu ehdottomasti sinun kesääsi? 

Kilpailun osallistumisaika alkaa 18.6.2018 ja päättyy 5.8.2018. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken palkintona arvotaan yhteensä kaksi kappaletta leivontasettejä. Leivontasetti sisältää piirasvuoan, silikonisudin, silikoninuolijan, keittiöpyyhkeen ja kaksi Myllyn Paras Korppujauho 300 g -tuotetta. Yhden palkinnon arvo on noin 25 euroa.

Kilpailun ehdot löydät täältä. MTV:n tietosuojakäytännön yksityiskohtineen pääset lukemaan täältä.

Psst... Ota talteen suosikkileivonnaisten reseptit:

Mainos

Osallistu Leivontanurkan kävijäkyselyyn – voita palkintoja!

Leivontanurkan sivuille on avattu kävijätutkimus, johon osallistumalla voi voittaa palkintoja!

Leivontanurkan kävijätutkimuksen avulla on tarkoitus kartoittaa sivuston käyttäjien mielipiteitä – ja vastaanottaa risuja ja ruusuja.

Kävijäkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta blini-/lettupannusettejä, jotka sisältävät valurautaisen blini-/lettupannun, puisen lastan ja Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhopussin. Yhden palkinnon arvo on noin 40 euroa.

Kävijäkyselyn säännöt löydät täältä. MTV:n tietosuojakäytännön yksityiskohtineen pääset lukemaan täältä. ​​​​​​​

Kysely on päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille! Palkinnot on arvottu kaikkien vastanneiden kesken. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Mainos

Kilpailu: Mitä leipoa grillissä? Jaa vinkkisi ja voita reseptikirja!

Onko sinulla hihassasi leivontavinkki, jonka loihtii helposti grillikekkereiden lomassa vaikkapa jälkiruoaksi? Paljasta herkkureseptisi ja voita Vapun reseptikirja 2!

Grillaaminen kuuluu kesään. Vihannesten, lihojen ja kalan lisäksi grillissä voi valmistaa monenlaisia leivottavia suolaisia ja makeita herkkuja.

Kerro alla olevassa lomakkeessa, mitä olet leiponut grillissä. Jaa halutessasi myös resepti ja kuva loihtimistasi herkuista. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme Vapun reseptikirja 2 -kirjaa, josta kotikokki ammentaa ideoita ja inspiraatiota ruoanlaittoon ja leivontaan. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa.

Kilpailu järjestetään ajalla 14.5.–17.6.2018. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun ehdot löydät täältä.

Kilpailu on päättynyt ja voittajat arvottu. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailuun lähetetyistä reseptivinkeistä kuvineen julkaistaan artikkeleita Leivontanurkassa kilpailun päätyttyä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme