Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Kilpailu: Mitä juuresta olet käyttänyt leivonnassa? Vastaa ja voita!

Luonnostaan makean makuiset juurekset sopivat oivasti makeisiin leivonnaisiin. Punajuuri ja suklaa ovat tuttu makupari monelle jo isoäidin keittokirjasta – mausteinen porkkanakakku on puolestaan klassikko.

Miten sinä hyödynnät satokauden juureksia makeassa leivonnassa? Vastaa alla olevaan kyselyyn, jaa suosikkireseptisi ja voita kotileipurin leivontasetti. Halutessasi voit jakaa Leivontanurkan lukijoille myös reseptin ja kuvan leipomuksistasi. Kilpailun vastauksista koostetaan artikkeli Leivontanurkan sivuille kilpailun päätyttyä.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden keskeen arvotaan palkintona kaksi leivontasettiä, jotka sisältävät kakkuvuoan, muffinipellin, paistopellin ja leipävuoan. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

Kilpailuun voi osallistua 9. syyskuuta 2018 asti. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä, ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Ennen kilpailuun osallistumista, luethan kilpailun säännöt täältä.

powered by Typeform

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme