Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Reseptihaku

Valitse reseptityyppi

Valitse ominaisuus

Hae reseptiä

Hae tästä.

Tulokset 1-20 / 806

  • 15.10.2018 06:00
    KaRut Suklaapallot

    Suut makiaksi itse tehdyllä suklaaherkulla - KaRu Suklaapalloilla. Palloset ovat nopeita valmistaa, uunia ei tarvita. Valitse manteli- tai kookosversio.

  • 08.10.2018 06:00
    Tyrni-Sacherkakku

    Klassinen sacherkakku saa raikkaan makuparin kotimaisista tyrnimarjoista.

  • 01.10.2018 06:00
    Puolukkarahkapullat korvapuusteista

    Myös pakastepullia voi käyttää leivonnaisten pohjataikinana. Sulata raakapakasteena myytäviä Myllyn Paras Korvapuusteja ja laita ne isoihin muffinivuokiin yhdessä rahka-puolukkatäytteen kanssa.

  • 24.09.2018 06:00
    Voitaikinaruusut salamilla ja luumulla

    Pakastetaikinoista voi valmistaa muutakin kuin joulutorttuja eli monenlaista suolaista naposteltavaa. Voitaikinaruusut, etenkin omenaruusut ovat olleet hitti maailmalla ja sitä kautta jo Suomessakin.

  • 17.09.2018 06:00
    Vispipuuro

    Vispipuuroon käytetyistä marjoista perinteisin on puolukka, mutta myös herukat ja karviaiset sopivat oikein hyvin.

  • 10.09.2018 06:00
    Puolukka-marenkitorttu

    Puolukoiden kirpeys ja marengin makeus ovat parhaimmillaan yhdessä.

  • 03.09.2018 06:00
    Omena pannukakku

    Tässä tummista jauhoista ja leseistä tehty omenapannari.

  • 27.08.2018 06:00
    Puolukkakukko

    Alkusyksyn ensimmäisistä puolukoista syntyy herkullinen puolukkakukko. Veikeä tarjoiluniksi on valmistaa kukot omiin pieniin tarjoiluvuokiinsa, jotka voi nostaa suoraan pöytään.

  • 20.08.2018 06:00
    Ruisleipä

    Ruisleivän leivonta on suoritettu perinteisesti puisessa leipätiinussa, mutta voit hyvin käyttää myös muovista tai teräksistä astiaa, kunhan se on tarpeeksi tilava.

  • 13.08.2018 06:00
    Mustaherukkapiirakka

    Tuoreista mustaherukoista ja vadelmista syntyy herkullinen piirakka. Nopea piirakka valmistetaan valmiista piirakkataikinasta tai kauramurotaikinasta.

  • 06.08.2018 06:00
    Suomi 100 mustikka-valkosuklaapiirakka

    Tällä reseptillä Hanna Sumari osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017.

  • 30.07.2018 06:00
    Karviaispaistos

    Karviaisten kirpeys ja marengin makeus ovat parhaimmillaan yhdessä.

  • 23.07.2018 06:00
    Vadelma-valkosuklaamuffinssit

    Tässä reseptissä muffinssitaikinaan käytetään tavallisten ainesosien lisäksi kaurahiutaleita, jogurttia ja valkosuklaata. Jos kaapistasi ei löydy näitä, kannattaa kokeilla klassisia muffinsseja.

  • 16.07.2018 06:00
    Kääretorttu-pyramidikakku

    Tee kääretorttu valmiiksi jääkaappiin tarjoilua edeltävänä päivänä, jotta sitä on helppo leikata viipaleiksi.

  • 09.07.2018 06:00
    Kevyt mansikkatorttu

    Kesäaikaan mikään ei ole yhtä ihanaa kuin mansikkatorttu tuoreista mansikoista.

  • 02.07.2018 06:00
    Kääretorttukakku

    Nopea ja helppo kääretorttu pelastaa kiireessä. Koristelussa voi käyttää mielikuvitusta.

  • 25.06.2018 06:00
    Tarte Flambee

    Tarte Flambee yhdistää lehtitaikinan helppouden pizzan herkullisuuteen. Nämä herkut maistuvat vielä seuraavanakin päivänä!

  • 18.06.2018 06:00
    Vihta-voileipäkakku

    Klassinen voileipäkakku saa kauniin pinnan vihdan lehdistä. Voit myös korvata lehdet kurkunsiivuilla.

  • 11.06.2018 06:00
    Vihersämpylät, kaurasämpylät vihersmoothieseen

    Tee iso annos vihersmoothieta ja käytä siitä puolet sämpylätaikinaan. Tämä vegaaninen smoothie syntyy vihreistä raaka-aineista mikserillä.

  • 04.06.2018 06:00
    Välipala-herkkupallot

    Marjaa, kuivattua hedelmää, kookosöljyä sekä kauraa ja tattaria sisältävät herkkupallot ovat mainio välipala. Kun teet palloja jääkaappiin pari kertaa viikossa, herkullinen välipala on aina saatavilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme