Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kantarelli-paprikamuffinit

Pikkuhiljaa alkavat ensimmäiset sienet tulla esiin. Niistä parhaita ovat monien mielestä kantarellit. Tässä on resepti suolaisille muffineille, joihin kantarelli antaa maun. Muffinnin ei siis aina tarvitse olla makea.

Kantarelli-paprikamuffinit

  • n. 20 kpl
  • 4 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl paprikajauhetta
  • 1 tl yrttisuolaa
  • 2 tl rakuunaa
  • 200 g ryöpättyjä ja valutettuja kantarelleja
  • 100 g paprikaa pieninä kuutioina
  • 100 g kantarellituorejuustoa (1 rasia)
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 munaa
  • ½ dl voisulaa tai pullomargariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan.

(Mikäli kantarelleja ei valuta, on vaarana että muffinitaikinasta tulee liian kosteaa eikä resepti onnistu.)

Lusikoi taikina muffinivuokiin tai muffinipellille ja paista 225 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Resepti: Arja Savela

Uusimmat: Reseptit

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot