Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Kuiturikkaat uunibanaanit

Nopeasti maukasta ja terveellistä vatsan täytettä, kun nälkä yllättää! Uunibanaanit ovat helpompi ja nopeampi vaihtoehto hedelmäpiirakalle. Uunibanaania on totuttu usein syömään kermavaahdon kanssa, mutta annoksesta voi tehdä myös terveellisen.

Annoksen kolmesta ruokalusikallisesta (= 0,5 dl) leseseosta saa kuitua 9 g eli 30 % päivän tarpeesta. Kuidun kanssa on hyvää muistaa juoda paljon.

4 puolikasta, 2 kpl kahdelle

2 banaania

Päälle:
1 dl Myllyn Paras Kuidukas Leseseosta
1 dl kookoshiutaleita
2-3 rkl juoksevaa margariinia
noin 3 rkl paistonkestävää appelsiinimarmeladia
1 tl vaniljasokeria

Halkaise banaanit pituussuunnassa mikrouuniin tai uuniin sopivalle tarjoiluvadille / lautaselle. Sekoita päällyksen aineet keskenään ja levitä seos halkaistujen banaanien päälle.

Paista 1-1½ minuuttia mikroaaltouunin täydellä teholla (noin 800 W) tai tavallisessa uunissa hetki grillivastuksen alla.

Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi esim. jäätelön tai vaniljakiisselin kanssa.

VINKKI: Samalla täytteellä voit tehdä vaikkapa uuniomenia tai päärynöitä. Näitä hedelmiä tulee paistaa hieman pidempään kuin banaaneja uunissa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot