Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Raparperi-kookosmuffinit

Makea kookos pehmentää raparperin kirpeyttä. Näitä muffineja voi muunnella sadon mukaan, rapaperin tilalle voi käyttää, mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa, kirsikkaa tai puolukkaa.

Raparperi-kookosmuffinit

Noin 8 isoa tai noin 16 pientä paperivuokaa.

  • 3½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 3 dl ohuita raparperiviipaleita
  • 1 dl kookoskermaa
  • 2 kpl kananmunaa
  • 100 g juoksevaa margariinia (vähälaktoosista)
  • 1 dl kookoshiutaleita

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin juoksevaa margariinia, mutta sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Jaa taikina isoihin muffinivuokiin (esim. muffinipellille tai silikonisiin vuokiin) tai käytä pienempiä paperi- tai foliomuffinivuokia. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-25 minuuttia riippuen muffinien koosta.

VINKKI: Paista samalla uunissa helposti valmistuvat pakasteena valmiina myytävät kevyet piiraat. Näin saat kahvipöytään sekä suolaista että makeaa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot