Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Rukiiset kana-fetaleivät

Rukiiset suolakeksit sopivat täydellisesti halloween-juhliin. Yrteillä maustetut ruisnapit kuorrutetaan juustolla. Kanan lisäksi täytteeseen voi käyttää savulohta, kinkkua tai jauhelihaa.

25 kpl

1 pkt Myllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)

Täyte:
300 g maustamattomia broilerin- tai kalkkunanfileesuikaleita
1½ dl silputtua purjosipulia
1 pss pakastepinaattia (150 g)
1 rkl rypsiöljyä
1 tl yrttisuolaa (esim. Herbamare)
1½ tl rouhittua roseepippuria
½ dl silputtua tuoretta basilikaa
200 g kevyt fetajuustoa tai kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa (rasvaa n. 10 %)
150 g voimakasta raastettua kevytjuustoa (rasvaa noin 17 %)

Kauli ruistaikina ohueksi. Ota taikinasta muotilla sydämiä, halkaisijaltaan noin 8 cm. Asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille.

Valmista täyte. Paista fileesuikaleet hienonnetun purjosipulin kanssa. Lisää sulatettu ja valutettu pinaatti ja mausta. Sekoita murennettu fetajuusto joukkoon.

Jaa täyte taikinapohjille. Ripottele pinnalle hiukan juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Valmista samalla ohjeella lehteviä kana-fetasydämiä. Käytä pohjiksi Myllyn Paras Lehti- tai Voitaikinaa. Ota taikinalevyistä sydänmuotilla kuvioita (ilman kaulintaa) ja täytä kuten edellä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot