Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Saksanpähkinämuffinit

Nämä muffinit ovat sekä herkullisia että terveellisiä! Saksanpähkinän rasvahappokoostumus on erinomainen ja se sisältää paljon hyvää kasvisvalkuaista. Saksanpähkinässä on kaliumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa ja muita kivennäisaineita.

20 muffinia (noin 130 kcal / kpl)

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 dl luonnonjogurttia
  • 1 dl hunajaa
  • 3 munaa
  • 50 g appelsiinimarmeladia
  • 2 dl Myllyn Paras Hiivaleipäjauhoja
  • 1 dl Myllyn Paras Kauraleseitä
  • 1 tl kardemummaa (tai vaniljasokeria)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl murskattuja saksanpähkinöitä (100 g)
  • 100 g kuivattuja marjoja, hedelmäpaloja tai rusinoita

Sekoita kaikki aineet ohjeen järjestyksessä. Jaa taikina muffinivuokiin, esimerkiksi silikoni- tai foliovuokiin, täytä 2/3 vuoista taikinalla.

Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

VINKKI: Voit laittaa jokaisen muffinin keskelle saksanpähkinäsydämen ennen paistamista.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot