Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Tarte Flambee

Tarte Flambee yhdistää lehtitaikinan helppouden pizzan herkullisuuteen. Nämä herkut maistuvat vielä seuraavanakin päivänä!

8 annosta

1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinaa
150 g ranskankermaa
150 g juustoraastetta
200 g kirsikkatomaatteja
1 rku timjamia
mustapippuria myllystä
merisuolahiutaleita

Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinalevyt ohuemmiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille, 4 levyä per pelti.

Levitä ohut kerros ranskankermaa taikinalevyille, ripottele juustoraastetta ja viipaloidut kirsikkatomaatit pinnalle. Riivi timjaminlehdet ainesten päälle ja pyöräytä myllystä mustapippuria ja ripota merisuolahiutaleita kevyellä kädellä mausteeksi.

Paista uunissa, 220 asteessa, vartin verran. Nauti lämpimänä.

Resepti: Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme