Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Vadelma-herukkapannari

Vadelma-herukkapannari on helppo jälkiruoka, johon voi hyödyntää kesän satoa ja halutessaan sen voi kruunata kermavaahdolla. Muitakin marjoja voi kokeilla, esim. mustikka sopii vallan mainiosti! Mikä sen mukavampaa kuin elokuinen uimaretki - ja sen päälle pannarihetki!

Vadelma-herukkapannari

  • uunipellillinen
  • 5 dl maitoa
  • 2½ dl maitorahkaa
  • 3 munaa
  • 4 dl karkeita tai erikoisvehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Päälle:
  • 4 dl punaherukoita tai mustikoita
  • 3 dl vadelmia
  • sokeria tai hunajaa

Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään.Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen taikina ja ripottele päälle marjat. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 25-30 min kauniin väriseksi. Ripottele kypsälle marjapannarille sokeria tai valuta päälle hunajaa.

Tarjoile sellaisenaan tai sokerin / hunajan ja kermavaahdon kera.

VINKKI: Kokeile pannaria myös muilla marjoilla tai vadelmilla + ohuilla persikkaviipaleilla.

Resepti: Arja Savela

Uusimmat: Reseptit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme