Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Vadelma-valkosuklaamuffinssit

Tässä reseptissä muffinssitaikinaan käytetään tavallisten ainesosien lisäksi kaurahiutaleita, jogurttia ja valkosuklaata. Jos kaapistasi ei löydy näitä, kannattaa kokeilla klassisia muffinsseja.

Tämä resepti palkittiin Kinuskikissan hiutaletempauksessa vuonna 2015.

Pohja:

2 dl sokeria
2 munaa
150 g sulatettua voita
1 dl jogurttia
4 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
4 dl vadelmia
100 g valkosuklaata paloiteltuna

Kuorrutus:

2 prk mascarpone-juustoa
5 rkl tomusokeria (tai oman maun mukaan)
elintarvikeväriä

Sekoita keskenään sokeri ja munat. Lisää joukkoon voi, jogurtti ja kuivat aineet, sekoita hyvin. Lisää lopuksi vadelmat ja valkosuklaa, sekoita.

Jaa taikina muffinssivuokiin ja ripottele päälle kaurahiutaleita. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään, pursota kuorrute jäähtyneiden muffinssien päälle.

Resepti: Niina Lyhteilä

Uusimmat: Reseptit

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme