Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Viehkeä vattupiirakka

Kun haluat jotain hyvää helposti, tarvitset vain kätevän valmiin pyöreän piirakkapohjan sekä maukkaita vadelmia.

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle hillo, vadelmat ja muna-rahka-kookosmaitoseos. Kookosmaidon tilalla voi käyttää kermaa tai kermaviiliä

n. 25-30 cm:n pyöreä piirakkavuoka

1kpl Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, makea (380 g)

Täyte:
100 g vadelmahilloa
2-3 dl vadelmia
2-3 dl karhunvadelmia
2 dl maitorahkaa tai maustettua rahkaa
2 dl kookosmaitoa
2 munaa
2 tl vaniljasokeria
½ dl sokeria
1 dl kookoshiutaleita

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Levitä päälle hillo, vadelmat sekä rahka, johon on sekoitettu kookosmaito, munat, sokerit ja kookoshiutaleet. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä paksumpi piirakka ja pidempi paistoaika.

Vinkki: Jos et saa karhunvadelmia, käytä piirakkaan n. 5 dl vadelmia. Myös mustikat, puolukat ja lakat sopivat.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot