Mainos
Mainos
MTS Uusi
Mainos

Linnea Vihonen on Mitä tänään syötäisiin -ohjelman uusi kokki: "Ei arkiruoan tarvitse olla niin fiiniä"

Mitä tänään syötäisiin? -ohjelman kokkikaarti saa uuden jäsenen, kun Linnea Vihonen astuu remmiin ohjelman uutena kokkina.

The Cock -ravintolan keittiömestari Linnea Vihonen, 31, tekee uuden aluevaltauksen ja aloittaa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman uutena kokkina keskiviikkona 25.1. Linnea odottaa innolla uusia haasteita tv-kameroiden edessä suomalaisen arkiruoan sanansaattajana.

– Olen vieläkin aika hämmentynyt kaikesta! Tämä on jotain niin uutta ja epätodellista, pirteä Linnea intoilee.

"Toivoisin, että ihmiset söisivät Suomessa entistä puhtaammin ja paremmin"

Uusi televisiokokki toivoo vievänsä ruoanlaiton ilosanomaa suomalaisiin koteihin herkullisten reseptien avulla. Linnea itse on tottunut syömään terveellisesti ja satsaamaan puhtaisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin – ja tätä mentaliteettia hän toivoo vievänsä eteenpäin muillekin.

– Toivoisin, että ihmiset söisivät Suomessa entistä puhtaammin ja paremmin. Olen itse kasvanut sellaisessa ympäristössä, että äiti on tehnyt paljon kotiruokaa ja mielestäni se on hyvä malli, Linnea kertoo.

Oikeaksi työmyyräksi tunnustautuva keittiömestari samaistuu suomalaisten tunteeseen siitä, että arkena tuntuu välillä olevan aivan liian vähän aikaa ruoanlaitolle. Tästä huolimatta hän kannustaa kaikkia terveelliseen ruokaan: fiinimmät ruokalajit ja näyttävämmät kattaukset voi hyvällä omatunnolla jättää viikonlopuille.

– Pyrin itse syömään arkena hyvin ja terveellisesti, ei arkiruoan tarvitse olla niin fiiniä, Linnea toteaa.

Jos keittiömestarilla on kiire, mutta kotona olisi loihdittava jotain nopeaa ja terveellistä arkiruokaa, mihin raaka-aineisiin Linnea tarttuu?

– Tomaattisäilykkeet ovat ihan suosikkejani! Tämä saattaa kuulostaa ankealta, mutta teen kastikkeen säilyketomaateista, sipulista ja yrteistä ja syön kastikkeen hyvän täysjyväpastan kanssa. Se on minun luottoruokani arjessa, uusi tv-kasvo kertoo.Uusimmat: Viikon ruokalista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme