Mainos
Mainos

Tuunaa keittiön välitila

Keittiön välitila on keittiön hauskin kohta, miksi siis tyytyä standardinlaattoihin, kun tilaan voi keksiä myös jotain kivaa.

Keittiön välitilan materiaalilla voi helposti muuttaa tavallisenkin keittiön ilmettä persoonalliseksi. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja leikittele keittiön välitilalla makusi mukaan.

Viinipullon korkit

Muistele juotuja lempiviinejäsi kiinnittämällä välitilaan viinipullon korkkeja. Korkit ovat helppo, hauska ja ilmainen materiaali työstää. Kiinnitä korkit välitilaan pystyyn tai vaakaan esimerkiksi kuumaliimalla.

Dominot

Klassiset musta-valkoiset dominot antavat keittiölle hienostuneen ilmeen, kun ne kiinnitetään riveihin. Viimeistele tyyli tummanharmailla kaapeilla ja messinkisillä yksityiskohdilla.

Pullonkorkit

Pullonkorkit (kruunukorkit), jotka näyttävät kaukaa kuin kolikoilta, ovat kuin kotonaan keittiössä. Valitse väriteema makusi mukaan. Esimerkiksi vain sinisiä korkkeja tai sekoita kaiken maailman värejä.

Lasin alustat

Baareissa ja ravintoloissa käytettävät lasinalustat hauskoilla fonteilla ja graafisilla kuvilla ovat edullinen tapa jäljitellä keraamisia laattoja odottamattomalla tvistillä. Kerää lasianalusia matkoilta ja voit luoda keittiöösi muistojen leikekirjan. Kiinnitä lasinaluset seinään, kuten laittaisit laattoja ja peitä ne lasilla, mikä suojaa niitä vedeltä ja roiskuvalta rasvalta.

Lautaset

Kanavoi sisäinen taiteilijasi ja suunnittele välitilaan mosaiikkiseinä rikotuista lautasista. Lautasia löydät helposti ja edullisesti kirpputoreilta ja antiikkiliikkeistä muutamalla eurolla. Pinoa lautaset pyyhkeen tai kangaskassin sisään ja riko ne vasaralla. Liimaa palaset sattumanvaraisessa järjestyksessä välitilaan.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme