Mainos
Mainos
Mainos

Autoasiat kuntoon vaikka kotisohvalta

Laakkosen auto- ja huoltoasiakkaille tarkoitettu palvelukokonaisuus mahdollistaa autoasioiden hoitamisen kätevästi verkossa.

OmaLaakkonen-palveluun kuuluu henkilökohtaisen kohtaamisen ja ainutlaatuisen verkkopalvelun lisäksi palveluviestejä esimerkiksi huollon lähestyessä. 

– OmaLaakkonen on palvelukokonaisuus, jossa asiakas voi verkkopalvelussa vaikka kotisohvaltaan hoitaa autoasioita kellon ympäri, varata huollon helposti, vertailla eri automallien ominaisuuksia ja tarkistaa arvion nykyisen auton vaihtoarvosta. Palvelun arkistoon jää oma asiointihistoria Laakkosella sekä tulleet palveluviestit, kertoo Laakkonen-konsernin markkinointijohtaja Tea Koivisto.

Helmikuussa käyttöön otettu verkkopalvelu on moderni väline omien autoasioiden hallinnointiin. Auton tiedot sekä asiointi- ja huoltohistoria euroineen ovat käytettävissä vuorokauden ympäri millä tahansa laitteella, jossa on nettiselain.

– Kaikki asiakkaamme ovat palvelun piirissä. Verkkopalvelun käyttöönottaneiden asiakkaiden määrä kasvaa tasaisesti päivittäin, Koivisto jatkaa.

Palvelu pitää huolta sekä autosta että sen omistajasta heti kaupanteosta lähtien. Palvelu myös muistuttaa asiakkaan autoon liittyvistä tärkeistä asioista. OmaLaakkonen ei ole pelkästään verkkopalvelu, vaan koko Laakkosen asiakaspalveluprosessin pohja.

– OmaLaakkosen tarkoitus on tehdä autoilusta ja Laakkosella asioimisesta mahdollisimman mutkatonta, Koivisto lisää.

OmaLaakkonen-palvelun kautta esimerkiksi huollon tai koeajon ajanvaraus sujuu kätevästi. Oman auton huollosta on myös helppo kysyä lisätietoja. Keskustelut jäävät palveluun talteen, joten sovittuja asioita voi käydä tarkastelemassa myös jälkikäteen.

Auton vaihtoa suunnitteleville palvelu tarjoaa mahdollisuuden oman auton arvon tarkastamiseen.

Jatkuvasti kehittyvästä palvelusta löytyy myös autojen vertailutyökalu, jonka avulla kiinnostavia autoja ja niiden varustetasoja on sujuvaa vertailla.

– Yhtä laajaa palvelua ei ole kenelläkään muulla, Koivisto kiteyttää.Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme