Mainos
Mainos
Mainos

Näin se toimii: Osamaksupohjainen tili helpottaa talvirenkaiden, huoltojen ja varusteiden hankintaa

Laakkonen on suomalaisen autokaupan suurimpia yhtiöitä. Heidän palveluvalikoimastaan löytyy myös rahoitusväline – Laakkonen Tili, jonka avulla on edullista ja joustavaa hankkia esimerkiksi talvirenkaat.

MTV Autot esitti kysymyksiä, Laakkosen jälkimarkkinointijohtaja Simo Ahlgren vastasi.

Mikä on Laakkonen Tili?

Laakkonen Tili on rahoitusväline, sillä on mahdollisuus maksaa Laakkosella jälkimarkkinoinnin palvelut, kuten auton huollot, korjaukset, korikorjaukset sekä varaosa- ja lisävarustehankinnat joustavasti osissa. Maksuaikataulun voi suunnitella omaan talouteen sopivaksi ja kolmen ensimmäistä kuukautta ovat korottomia. Laakkosella Tiliä voi käyttää 23 toimipisteessä ja 19 merkin jälkimarkkinoinnin palveluihin.

Miksi se on autoilijalle järkevä?

Tilin avulla asiakas voi maksaa palvelun tai tuotteen oston vaivattomasti erissä. Varsinkin suuremman hankinnan jaksottaminen osiin vapauttaa asiakkaalle pääomia, eikä rahaa tarvitse sitoa kerralla tuotteen tai palvelun hankintaan. Asiakkaalla on siis mahdollisuus saada kolme kuukautta korotonta maksuaikaa, tämän jälkeen kuukausierä on minimissään 3,3 prosenttia luoton määrästä ja kuukausierää voi vaihdella oman tarpeen mukaisesti. Tuote on asiakkaalle erittäin joustava. Tämän lisäksi Tilin avaaminen on helppoa. Sen voi tehdä Laakkosen nettisivuilla ympäri vuorokauden osoitteessa http://www.laakkonen.fi/rahoitus-ja-vakuutus/laakkonentili/ ja luottopäätöksen saa hyvin nopeasti.

Yhteenvetona voi todeta, että tilillä saa merkkihuollon –ja merkkivaraosien palvelut sekä osaamisen ja kilpailukykyiset hinnat vielä joustavien maksuehtojen kanssa.

Millaiselle henkilölle se sopii?

Tili on tarkoitettu kaikille Laakkosen yksityisasiakkaille. Kyseessä on siis yksityisille kuluttajille suunnattu tuote.

Minkälaisista summista puhutaan, kun ollaan Laakkonen Tili -asiakkaana?

Laakkonen Tilin summan voi määritellä omien tarpeidensa mukaan kuitenkin siten, että katto rahoitukselle on  vuositasolla 7500 €.

Mikä on Laakkonen Tilin korko, mikä todellinen vuosikorko? Miksi se kannattaa ottaa?

Korko OP Prime 0,60 % (05/2015) + 9,95 % =10,55 %. Esimerkiksi 1500 € suuruista luottoa, jota maksetaan kuukausittain pois 75 € ja laina-aika on 26 kk, on todellinen vuosikorko 16,06 %.

Ehdottomasti kannattaa, ennen kaikkea, koska maksuajan voi säädellä käytännössä itse, ja joka tapauksessa asiakkaalla on mahdollisuus maksaa kokonaismäärä pois jo kolmen kuukauden sisällä ilman korkoa. Tuote joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Mitä kaikkea sillä voi ostaa?

Laakkonen Tiliä voi käyttää kaikkeen Laakkosen jälkimarkkinapalveluiden rahoittamiseen: muun muassa varaosat, tarvikkeet, lisävarusteet, huollon palvelut, auton korjaukset, renkaat.             

Esimerkki: Talvirenkaat käteismaksuhintaan tai osamaksulla?

Esimerkiksi 1500 €:n hintaisissa talvirenkaissa, missä luottoa maksetaan kuukausittain pois 75 € ja laina-aika on 26 kk on luoton kokonaishinta 1783,90 €. Renkaat voi maksaa toki kolmessa erässä ilman korkoa siten, että asiakas maksaa ensimmäisen ostoksen 3 kk:n laskuissa vain laskutuspalkkion 5 € ja lyhennyksen.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme