Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Mainos

Kenen kanssa lähtisit viettämään viikonloppua hittisarjan kuvausmaisemiin? Osallistu ja voita!

Supersuosittu kotimainen tv-sarja Aallonmurtaja kuvataan merellisissä maisemissa Kotkassa. Nyt sinulla ja yhdeksällä ystävälläsi, perheenjäsenelläsi tai vaikkapa työkaverillasi on mahdollisuus voittaa upea superviikonloppu omassa saaressa! Kenen kanssa sinä lähtisit nauttimaan Kotkan annista?

Suomen rannikkoseutu on täynnä toinen toistaan upeampi matkakohteita. Yksi kauneimmista merikaupungeistamme on vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupungistamme. Suomenlahden rannalla sijaitseva vilkas satamakaupunki Kotka tunnetaan muun muassa Meripäivistä ja lukuisista puistoistaan.

Kotkan-Haminan seutuun kuuluvat Pyhtää, Kotka, Hamina, Virolahti ja Miehikkälä tarjoavat kävijöilleen historiaa tsaariaikaisesta Langinkoskesta Haminan linnoituskaupunkiin ja luonnosta ammennettavaa vahvuutta jylhissä, merellisissä maisemissa. Tutustu seutuun www.visitkotkahamina.fi.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa todellinen superviikonloppu kymmenelle hengelle Kotkassa. Superviikonloppu koostuu upeasta kolmen ruokalajin illallisesta vanhassa linnoitussaaressa Kotkan edustalla. Ravintola Vaakku luottaa menussaan vain parhaimpiin ja tuoreimpiin raaka-aineisiin, joten elämyksen lisäksi myös makunautinto on taattu!

​​​​​​​

Illallisen jälkeen voittajaliiga kuljetetaan nopealla veneellä omaan saareen ”rajan tuntumaan”. Saaressa odottavat lämmin sauna ja majoitus Ollinkarien päärakennuksen huoneissa.

Superviikonloppu tarjoaa nautintoja, rauhaa, luksusta ja yhdessäoloa koko porukalle! Palkinto on arvoltaan noin 1500 euroa. Tutustu kilpailun sääntöihin täällä.

Kenen kanssa sinä lähtisit viettämään superviikonloppua?

Ilmianna työporukkasi, ystäväsi, perheenjäsenesi tai vaikkapa harrasteporukkasi, ja osallistu upean viikonloppupaketin arvontaan!

Kilpailu on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme