Mainos
Mainos
Aallonmurtaja
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moren -suoratoistopalvelussa.

Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt.

Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista ihmiskauppaan samalla, kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita.

Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja

Aallonmurtaja-sarja käyntiin vauhdikkaasti – pariskunta pyörittää perhearkea ja rikollisliigaa

Uudessa Aallonmurtaja-rikossarjassa nähdään heti kättelyssä dramaattisia käänteitä, kun rikollisliigaa pyörittävän perheen isä pääsee vankilasta kesken tuomion.

Syyskuun 2. päivä nähdään yksi syksyn mielenkiintoisimmista tv-hetkistä kun odotettu Aallonmurtaja-sarja starttaa. 

Sarjan ensimmäisessä jaksossa perheenäiti Tuula Aaltonen (Maria Ylipää) pyörittää sujuvasti sekä arkea että rikollisliigaa Kotkassa. Perheellä on kaksi lasta, isä Upi (Turkka Mastomäki)on vankilassa.

Tuula on ajamassa lasten kanssa hevostallilta, kun hän saa Upilta tekstiviestin. Upi vapautuu vankilasta muutaman päivän päästä.

– Äiti mikä sulle tuli, perheen 10-vuotias tyttö säikähtää, kun auto on ajaa ojaan.

– Ei mitään kulta. Iskä tuleekin tosi paljon aikaisemmin kotiin, jo parin päivän päästä.

Tuula menee miestään vastaan vankilan portille, ja rakkaus näyttää kukoistavan. Todellisuudessa molemmat kuitenkin salailevat asioita toisiltaan.

Perheen kaksia kasvoja kuvaa hyvin myös kohtaus, jossa Tuula yrittää myös ostaa kesähuvilaa rikollisiin tarkoituksiin. Perhettä myyvä vanhempi pariskunta nielee täysin viattomalta vaikuttavan Tuulan tarinan.

– Juuri teidänlaiselle perheelle me tämän haluaisimmekin myydä, mökkiä myyvä rouva toteaa.

Hän ei tiedä, että tavalliselta vaikuttavassa perheessä kaikki ei todellakaan ole sitä miltä näyttää. 

Katso Aallonmurtaja tänään klo 21 C Moren suoratoistopalvelussa ja MTV3-kanavalla!

Aallonmurtaja-sarja alkaa C More suoratoistopalvelussa 2.9. Sarjan ensi-iltaa juhlistetaan näyttämällä ensimmäinen jakso myös MTV3-kanavalla lauantaina 2.9. Sarja esitetään MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme